2777
2789
عنوان

تاپیک هاتون خیلی برای من جالبه

205 بازدید | 4 پست

@فرفری999  

تو امضاتون گفتین شمارو تو تاپیک هایی که شرکت نکردین تگ نکنم معذرت میخوام که اینجا تگ تون کردم چون ازتون کمک میخوام درخواست های  دوستی هم بهتون دادم اما قبول نکردین

در مورد مسائل مثل:

اعتمادبنفس و عزت نفس

تروماهای خانوادگی 

کودک درون زخمی 

انرژی زنانه 

توسعه فردی 

من خیلی تو این موارد به مشکل برخوردم با کتاب خوندن تمرینات رفع میشه یا باید به تراپیست مراجعه کنیم؟

شما تو تاپیک هاتون گفتین هم تجربه بی عزت نفسی و داشتین هم تجربه با عزت نفسی 

خیلی تاپیک هاتون مفید عاقلانه‌اس شما با کمک تراپیست به اینجا رسیدین؟

میتونین منم راهنمایی کنین؟

ممنونتون میشم.

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

سلام عزیزدلم. من برای افسردگی بیشتر پیش تراپیست می‌رفتم، نه عزت‌نفس و توسعه‌فردی. اگر مشکلاتت بیشتر مربوط به عزت‌نفس هستن، کاریه که روزانه خودت باید به‌طور مداوم روی خودت کار کنی. تراپیست نهایتا می‌گه هفته‌ای یکبار بیا که فقط تا فردای بعد تراپی یکم حس انگیزه‌ی زیادی رو تجربه می‌کنی بعدش فروکش می‌کنه چون اون باور درونی نبوده فقط لحظه‌ای و روزانه حس خوب بهت میده. پس اگر می‌دونی که مشکلاتت توی عزت‌نفس خلاصه می‌شه، روزانه خودت باید روی خودت کار کنی. 

مدیتیشن اولین و بهترین چیزی بود که به من کمک کرد از روزی دوبار شروع کردم و الان هروقت بیکار بشم سریع میرم سراغ مدیتیشن. بعدشم بهترین کاری که کردم این بود که یوگا ثبت‌نام کردم. یوگا توی این موارد حتی برای افسردگیم خیلی کمک‌کننده بود.

برای عزت‌نفی بهترین کاری که می‌تونی بکنی اینه که دائما از تودت سوال کنی تا بتونی ریشه‌ی اون ضعفت رو پیدا کنی. ولی جواب سوالاتت رو با ذهنت نده، با شهود و احساست بده. ذهن دائما می‌خواد گولت بزنه اما شهودت نه. مثلا برای مثال تو جمع نمی‌تونی صحبت کنی ار خودت بپرس اون لحظه چه حسی دارم؟ حس استرس و اضطراب و اینکه شاید گند بزنم، شاید دیگران مسخره‌م کنن و... بعد بپرس خب چرا فکر می‌کنم باید کامل و درست یه کاری رو بکنم ریشه‌ی این فکر که نمی‌خوام به خودم اجازه بدم اشتباه کنم چیه؟ چرا درمورد اشتباه کرد این طرز فکر رو دارم و... انقدر از خودت بپرس و جواب بده تا بفهمی ریشه‌ی اون ضعفت کجاست و ضعفت چیه. هر احساسی یه تضادی داره برای اینکه بتونی از اون شرایط قبلی بیای بیرون باید تضادش رو زندگی کنی. فقط بگی و بخوای کافی نیست باید زندگیش کنی. اگر می‌ترسی صحبت کنی باید صحبت کنی اگر حس ارزشمندی نداری نباید دنبال این باشی که فلان مدرک رو بگیرم فلان ماشین رو بخرم یا اگر زندگیم اونجوری بود اونموقع حس ارزشمندی داشتم. نه، ارزشمندی چیزیه که همه دارن، نیازی نداری یه کاری کنی تا ثابت بشه، فقط همین لحظه باید بپذیری که هستی بدون اینکه نیاز باشه زندگیت جور دیگه‌ای باشه یا کار خاصی بکنی.

کتاب روانشناسی عزت نفس کتاب خوبیه.

کتاب بیداری آنوشا برای نوشتن عالیه هرروز یه چیزی رو می‌گه و تو باید بنویسی.

مدیتیشن کودک درون آنوشا عالیه 

و بیشتر باید روی بخشش و پذیرش کار کنی که تروماهای گذشته‌ت رو بتونی بپذیری و رهاشون کنی

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
سلام عزیزدلم. من برای افسردگی بیشتر پیش تراپیست می‌رفتم، نه عزت‌نفس و توسعه‌فردی. اگر مشکلاتت بیشتر ...

بله من افسردگی ندارم

بیشتر مشکلات من بر میگرده به کمبود اعتماد بنفس و عزت نفس تروماهای خانوادگی و شخصی.

همینطور طرحوارهای شخصیتی کاش راجب اونم توضیح میدادین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزدلم. من برای افسردگی بیشتر پیش تراپیست می‌رفتم، نه عزت‌نفس و توسعه‌فردی. اگر مشکلاتت بیشتر ...

اون تاپیکم هم که زدم کیا دوست ندارن شبیه خانوادشون بشن اونم لطفا بخونین

اون تاپیکم هم که زدم کیا دوست ندارن شبیه خانوادشون بشن اونم لطفا بخونین

همه‌ی ما کم و زیاد یه سری مشکلات از خانواده‌هامون داشتیم که خب تا وقتی کودکیم تقصیر ما نیست و کنترلی روی اونا نداریم ولی باید بپذیریم از یه سنی به بعد می‌تونیم راهمون رو جدا کنیم می‌تکنیم جور دیگه‌ای باشیم که بنظرمون بهتره. بدترین کار اینه که شما فکر کنی اگر خانواده‌ت آدمای دیگه‌ای بودن زندگیت بهتر می‌شد، یا الان دلیل عزت‌نفس نداشتنت خانواده‌تن پس تو دیگه تا آخر عمر همین‌جوری بی‌عزت‌نفس هستی.

اولین کاری که می‌کنی اینه که خودت رو ببخشی برای هرچیزی که تا الان تو زندگیت بوده و همیشه سرزنش می‌کردی خودت رو، ببخشی خودت رو. حتی همین عزت‌نفس نداشتن. بجای اینکه سرزنش کنی که منم دارم شبیه خانواده‌م می‌شم، ببخش. بپذیر که این بهترین مسیر بوده که زندگی جلوی پای تو گذاشته واسه اینکه به آگاهی برسی. جایی برای سرزنش نیست. حتی عزت‌نفس نداشتنت هم درسیه که زندگی داره بهت می‌ده فقط نباید توش بمونی همین.

وقتی خودت رو ببخشی آدمای دگه رو هم راحت می‌بخشی، مخصوصا خانواده‌ت. اونا اشتباه کردن عمرشون رو دارن تباه می‌کنن، خواسته یا ناخواسته هم به تو ضربه زدن، تو اگر نبخشی درست می‌شه؟ نه، پس ببخش و رها کن که وقتت رو نذاری روی فکر کردن، سرزنش کردن، حسرت خوردن و...

بعدش بیا ببین چی از زندگی می‌خوای، بازم با ذهنت نه، اینکارو با شهودت بکن. چون وقتی با ذهن می‌شینی فکر می‌کنی چی می‌خوای ممکنه تحت تاثیر حرف دیگران باش و بخوای جوری که مورد قبول دیگران هست رو تجربه کنی اما با حس و شهودت ببین از زندگی چی می‌خوای همون رو زندگی کن. می‌خوای آدمی باشی که دیگران بهت عشق و شفقت دارن؟ اون عشق و شفقت رو اول از همه خودت به خودت بده، با دوست داشتن بی‌قید و شرط خودت، با سرزنش نکردن و بخشیدن خودت، با پذیرفتن اینکه وجود و اصل تو ارزشمنده بدون اینکه بخوای کاری کنی که ثابتش کنی. مدیتیشن عشق و شفقت به خودت رو انجام بده.

دوست داری خرافاتی نباشی؟ تعصب رو بذار کنار حتی به عقاید خانواده‌ت هم تعصبی نگاه نکن بگو اینا صددرصد خرافاتی هستن، اشکالی نداره بگرد ببین دلیل عقاید خانواده‌ت چیا هستن، کتاب بخون هیچ چیزی رو فعلا قبول نکن که بخوای روش تعصب داشته‌باشی فقط بخون و بشنو و فکر کن درموردشون.

مثلا می‌خوای آدم هدفمندی باشی خب از همین ثانیه تصمیم بگیر قدمای کوچیک برداری عادات کوچیک رو توی زندگیت بیاری

می‌خوای ظاهر خوبی داشته‌باشی سعی کن به بدنت برسی سالم غذا بخوری ورزش کنی. این کارهای عملی‌ای که دوست داری بکنی و نمی‌کنی خودشون یکی از بزرگترین عامل‌هایی هستن که تو عزت‌نفست میاد پایین. ولی همه‌ی سنگ‌هات رو با هم برندار از قدمای خیلی کوچیک شروع کن به‌طور مستمر اون‌کار رو انجام بده بعد وقتی شد روتین زندگیت برو سراغ قدم بعد. گذشته‌ت رو رها کن و زندگی الانت رو تجربه کن

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵