2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

54 بازدید | 4 پست

سلام شبتون خوش، اینجا کسانی که رژیم فستینگ گرفتن راضی بودن؟تو چند وقت چقدر کم کردند؟برگشت نداشته ؟

من ورزش میکنم میرم کاراته وزنمم58 هست با قد 168 ولی می‌خوام بشم 52 پیاده روی روزانه هم دارم بنظرتون رژیم خوبیه تو دوهفته چقدر می‌تونم کم کنم؟

من دو روزه شروع کردم

۱۶ ساعت فستم

اون ۸ ساعتم ۷۰۰ کالری میخورم

ک شامل پروتئین و قند طبیعی مثل خرما/عسله ی ذره کربوهیدارته

ورزش روزانه هم دارم

قدم ۱۷۴ عه

وزنم ۷۵

وزن هدفم ۶۵

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من دیشب برنامهgofasting رو از گوگل پلی دان کردم خیلی جالب بود بهت میگفت مثلا تو چند هفته میخوای کم کنی درجه سختی و اسونی داشت بعد بهت ساعت فستینگ میده دان کن برنامه کاربردیه

والا خواهر من ماه رمضون خیلی کم کرد ی جور فستینگ بود افطار و سحر کم میخورد 

حسبنا  الله ونعم الوکیل  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چند وقت میتونی به این وزن برسی به نظر خودت؟

بنظرم نهایت دو ماه بشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس