2777
2789

من اگه خیانت بببینم طرفو کاری باهاش میکنم نتونه سرشو هیچ جا بالا بگیره تمام مهریمو تا قرون آخر ازش میگیرم حتی اگه خرجشم نکنم میریزمش سطل آشغال من اگه ضرری بهم برسه تا تلافی نکنم ولکن نیستم من اگه قرار باشه طرف مقابلمو تقسیم کنم مستقیم میندازمش سطل آشغال هرکی خواست برداره نوش جونش 

من هیچ جوره تو کتم نمیره مردا بیشتراز یه زن بگیرن و اینجور مردا فرقی با زنای خراب ندارن چه محرم باشن چه نامحرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که بدجنسی نیست 

اگه توی مواردی مثل دوستی با هم جنس خودت و خانواده ات همیشه تلافی میکنی یعنی گذشت و بخششت نسب به اطرافیان کمه ولی اینایی که گفتی بدجنسی نیست حتما خیلی وفادار هستی

اسم این بدجنسی نیست. بدجنسی یعنی بدذات باشی و بدون دلیل برای بقیه مشکل ایجاد کنی و از ناراحت شدنشون لذت ببری...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

عزیزم درست میگی ولی خیلی اعصاب خودتا خورد نکن که یه موقعی یه آدم واقعا نفهمی پیدا میشه که تا شما به زمین نزنه دست برنمیداره اون موقع خیلی داغون میشی منم مثل شما بودم و با طایفه جنگیدم ضربه هم خوردم الان فقط خودم و زندگیم مهمه بقیه هم هرچقدر خاستند بدجنسی کنند اونا بیشتر اعصابشون خورد میشه

انشالله که تونسته باشم منظورم را واضح بگم