2821
2789
عنوان

بیایید لطفن🥺🥲

114 بازدید | 33 پست

من درس نخوندم و اینکه هیچی بلد نیستم ماه دیگه میشه ۱۸ سالم و اینکه منو هیچ کلاسی نمیفرستم چون پولشو ندارم من چیکار کنم 🥺تو این خونه فقط کنایه و فهش می‌شنوم و کتک ترو خدا بگید اخه من چیکار کنم تا همین چند پیش زبان و گیتار میرفتم ولی مامانم زنگ زد همرو کنسل کرد فقط منت میزارن سرم صدام در میاد کتک میخورم

🧝🏻‍♀️💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیشد که همرو کنسل کردن؟رفتاری از خودت نشون دادی؟؟یا اتفاقی افتاد که باعث شد کنسل کنه کلاسارو؟

نه خب مسئله پولشه مامانم خیلی سر پول کلاسام منت میزاره کتک میزنه به خدا امروز یه جوری کتک زد تمام دستام کبود شده من خسته شدم چیکار کنم مگه چیکارشون کردم یه مادر چطوری از دلش میاد بچشو اینطوری بزنه خب منو با همه مقایسه میکنه یه فهشایی بهم میده که به زن خراب میدن 🥲

🧝🏻‍♀️💙

چیشد که همرو کنسل کردن؟رفتاری از خودت نشون دادی؟؟یا اتفاقی افتاد که باعث شد کنسل کنه کلاسارو؟

هر سری به خاطر اینکه پول کلاسامو بدن گریه میکنم التماس میکنم ولی خب دیگه نمیزاره برم هر سری از بانک پول میگیره میاره پرت میکنه رو صورتم میگه صدقه سرم 

🧝🏻‍♀️💙

نه خب مسئله پولشه مامانم خیلی سر پول کلاسام منت میزاره کتک میزنه به خدا امروز یه جوری کتک زد تمام دس ...

عزیزم یه مدت هر چی میگه به حرفش گوش کن تو خونه منم تقریبا یه دوره ایی مثل تو رو گذروندم میتونی گیتارو زبان و تو خونه از طریق یوتیوب و اینستا پیش ببری جلو خودت که علاقه زیاد نشون بدی و به حرفش گوش کنی دلش نرم میشه و اینکه اگه بابات رابطش باهات خوبه اونو وبنداز جلو که با مامانت حرف بزنه حداقل شده یه کلاس و بری حالا هر دو نه یکی و هم بزاره بری خیلی خوبه 

عزیزم یه مدت هر چی میگه به حرفش گوش کن تو خونه منم تقریبا یه دوره ایی مثل تو رو گذروندم میتونی گیتار ...

بابا ندارم جدا شدن اگه کسی رو داشتم که الان دردم این نبود ناپدری دارم مطیع حرف مامانمه 🥲

🧝🏻‍♀️💙

هر سری به خاطر اینکه پول کلاسامو بدن گریه میکنم التماس میکنم ولی خب دیگه نمیزاره برم هر سری از بانک ...

اخه چه دلیلی داره که با دختر ۱۸ ساله بد رفتار بشه ؟؟نپرسیدی چرا اینطوری رفتار میکنن کار اشتباهی ازت سر زده؟؟

عزیزم یه مدت هر چی میگه به حرفش گوش کن تو خونه منم تقریبا یه دوره ایی مثل تو رو گذروندم میتونی گیتار ...

شما الان کارتون چیه؟ درس خوندید

🧝🏻‍♀️💙

بابا ندارم جدا شدن اگه کسی رو داشتم که الان دردم این نبود ناپدری دارم مطیع حرف مامانمه 🥲

همون ناپدری هم بهش بگو فقط یه کلاس و بری هز چقدر مطیع مامانت باشه شاید تو این جا حق و به تو بده و اینکه اگه خیلی گیر میده برو پیش بابات یا اینکه میتونی برای خودت شغل دست و پا کنی خودت هزینه کلاسات و بدی 

اخه چه دلیلی داره که با دختر ۱۸ ساله بد رفتار بشه ؟؟نپرسیدی چرا اینطوری رفتار میکنن کار اشتباهی ازت ...

نه به خدا چه کاری من حتی پامو از خونه بیرون نمیزارم که کار بدی نکردم امروز مانتوم کثیف بود اومدم مانتو مامانمو بپوشم مانتو رو تو تنم پاره کرد با چوب رختی انقدر منو زد تموم دستام کبود شده 

🧝🏻‍♀️💙

نه به خدا چه کاری من حتی پامو از خونه بیرون نمیزارم که کار بدی نکردم امروز مانتوم کثیف بود اومدم مان ...

اگه رابطه تو بابات باهم دیگه خوبه برو پیش پدرت اینطوری برای خودت خیلی بهتره

همون ناپدری هم بهش بگو فقط یه کلاس و بری هز چقدر مطیع مامانت باشه شاید تو این جا حق و به تو بده و ای ...

بابام معتاده خرج خودشو به زور میده معلوم نیست کجاست ناپدری به حرفم گوش نمیده با هم اصلا صحبت نمی‌کنیم که چیزی بگم میده به مامانم میگه 

خب چه کاری من هیچی بلد نیستم حتی دیپلمم ندارم 

🧝🏻‍♀️💙

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز