2777
2789
عنوان

بیایید لطفن🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 33 پست
بابام معتاده خرج خودشو به زور میده معلوم نیست کجاست ناپدری به حرفم گوش نمیده با هم اصلا صحبت نمی‌کنی ...

با مامانت صحبت کن بگو بزاره بری دوره‌ی نسخه پیچی،یا دستیار دندون پزشکی مدرکش و بگیری و تو داروخونه ها یا دندون پزشکیا دستیاری کار کنی بگو این دوره ها رو بری خودت میری کار میکنی هزینه های خودت و میدی درست بشین اصولی با مامانت صحبت کن بگو میدونم هزینه کلاسام شاید برات سنگین باشه تو این وضعیت اقتصادی ولی دختر تا کی تو خونه بمونه باید جامعه دیده بشه تا بتونه درآینده اگر خواست ازدواج کنه درست تصمیم بگیره دو نفر و ببینه لااقل دوتا دوست داشته باشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوش به حالت ایشالا موفق بشی🥺❤️🫂✨️

مرسی دختر خوش قلب من مطمئنم اگه درست حرف بزنی و بگی کار میکنم هزینه تحصیل و کلاس های گیتار و زبان و خودم میدم میتونی موفق بشی وقتی انقدر علاقه داری 

با مامانت صحبت کن بگو بزاره بری دوره‌ی نسخه پیچی،یا دستیار دندون پزشکی مدرکش و بگیری و تو داروخونه ه ...

کاش میتونستم عکس دستمو واست بفرستم تا ببینی نمیتونم حرف بزنم باهاش روان سالم ندارن 🥲 

🧝🏻‍♀️💙

کاش میتونستم عکس دستمو واست بفرستم تا ببینی نمیتونم حرف بزنم باهاش روان سالم ندارن 🥲

من کاملا حق و به تو میدم اما مامانت هم یه زندگیش خراب شده و تو محصول اون زندگی گذشته ایی شاید برای همینه انقدر باهات رفتار بدی داره

راستی میتونی تو کافی شاپ ها کار کنی اینم یه راهه برای کسب درآمد یا میتونی منشی بشی یا تو فروشگاها فر ...

فروشندگی دیپلم میخواد از کجا میتونم تو کافی شاپ کار پیدا کنم؟

🧝🏻‍♀️💙

من کاملا حق و به تو میدم اما مامانت هم یه زندگیش خراب شده و تو محصول اون زندگی گذشته ایی شاید برای ه ...

من دلم خواست به دنیا بیام؟ چرا عذابم میدن به خدا اگه فردا روزی خودکشی کنم عزیز ترین فرد زندگیشون میشم

🧝🏻‍♀️💙

اکثرا تو پیج های خودشون درخواست میدن باید پیگیر باشی دوستی نداری باهات کمک کنه تو شهرتون کار پیدا کن ...

نه دوستی ندارم همشون مجازیه 🥲 از خونه بیرون نمیرم محله خودمونو به زور میشناسم

🧝🏻‍♀️💙

من دلم خواست به دنیا بیام؟ چرا عذابم میدن به خدا اگه فردا روزی خودکشی کنم عزیز ترین فرد زندگیشون میش ...

خودکشی برای ضعيف النفس هاست تو تا همین الانم خیلی قوی تر از دختر های همسن و سال خودت هستی  مامانت اگه با بیرون رفتنت مشکلی نداره بزن بیرون دنبال کار یا اینکه چرا ناپدری هزینه نمیکنه لااقل دیپلمت و بگیری؟؟بهش بگو کار پیدا کردم میگه باید دیپلم داسته باشی بگو از راه دور بزار بخونم دیپلم بگیرم 

نه دوستی ندارم همشون مجازیه 🥲 از خونه بیرون نمیرم محله خودمونو به زور میشناسم

مادر بزرگی،عمویی،عمه ایی،دختر حاله ،دختر دایی، دختر عمه نداری که مامانت بزاره با اونا بری بیرون ؟؟

مادر بزرگی،عمویی،عمه ایی،دختر حاله ،دختر دایی، دختر عمه نداری که مامانت بزاره با اونا بری بیرون ؟؟

ببین با خوانواده پدریم که کلن ۴ ساله ندیدمشون خب با خوانواده مادریم مامانم قهره قطع ارتباط کردن 

🧝🏻‍♀️💙