من ۲۳سالمه اللن ولی خب من لزادی داشتم تو زمان مجردیم از۱۶سالگی بدنمو تتو زدم و موهامو رنگ میکردم من اولین دختر تو فامیل بودم ک تتو زد ولی خب دختر بدی نبودم سرکار میرفتم و..همیشه این زن عموم بمن میگف دخترای خوب اینکارارو نمیکنن تو خودتو انگشت نما میکنی و اینک براهمین همه فک میکنن دختر خرابی هستی قضاوت میکنن بخاطرهسروضعت و بارها بمن میگف دختر سالم مو رنگ نمیکنه تااینک زن عموم طلاق گرف وشد صیغه یه مرد زن دار دست و سینه و کمرشو تتو زد عمل کرد و کل صورتشو ژل زد منم پشتش گفتم زن پنجاه ساله ک سالم باشه اینکارو نمیکنه عینه خراباس بدبخ حالا زنگ زده تو سینش زده منو نفرین کرده نفرینش میگیره ینی
نـه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نـه میتونم با غم تنهایی سازش کنم نـه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم ولـی من دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم...:)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بدم میاد از کسایی ک جانماز اب میکشن نماز میخونه ولی مژه زده نماز میخونه ولی صیغه مرد زن داره من نماز نمیخونم مادرمم نمیخونه هرجا میریم اینم باشه میگ تو و ننت مشکل دارید چون نماز نمیخونید