2777
2789
عنوان

خیانت

99 بازدید | 5 پست

سلام من دخترم ۳۵ سالمه تازه نامزد کردم .ایشون از من کوچیک تر هستن و خیلی هم ادعای عاشقی داشتن حالا به هر صورت ماتونستیم نامزد کنیم. مشکلم اینه که این اقا کاری کرده که به نظر من خیانته اما خودش قبول نمیکنه😔   میگه اشتباه میکنی  یا همش میگه ببخشید ماجرا اینه که دوست صمیمی ایشون که ادم سرشناسی هم هست یک گروه تلگرامی داره که همه ی دوستان و همشهریان (از شهر کوچکی هستن ایشون)  و نامزد من هم از اعضای قدیمی این گروه هستن  من خودم از گروه متنفرم  هر چند من رو هم برده بود داخل گروه و من از خوش و بش و شوخیاشون خوشم نمیاد. خلاصه یبار دعوای شدیدی کردیم و من گفتم حق نداری تو گروه جواب دخترا  رو در حد یه نقطه هم بدی با اقایون هرچقدر دلت میخواد حرف بزن. ایشونم قول دادن و من لفت دادم سر همون ماجرا و خلاصه گذشت (اینم بگم این دعوا خیلی شدید بود و حتی میخواستم جدا شم ازش سر سلام و احوال پرسیای دوستانه با خانوم ها) 

۳ روز پیش اتفاقی با لینک وارد گروه شدم و دیدم نامزدم که قول داده بود حتی نقطه هم نزاره برا خانوما  سلام و احوال پرسی کرده  اونا حال منو پرسیدن و ... یکی از خانوما یه شوخی جنسی یه حرف کوچیک به کل جمع  زده و ایشونم روش ریپلای کرده و خندیده  دنیا دور سرم چرخید ۳ روزه داریم دعوا میکنیم 

من بهش گفتی رفتی گروه گفت نه اسکرین فرستادم  آخه خدایا من تو ۳۵ سالگی چرا باید درگیر این مسخره بازیا باشم دعوای بچه هاس بخدا😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/