سلام من دخترم ۳۵ سالمه تازه نامزد کردم .ایشون از من کوچیک تر هستن و خیلی هم ادعای عاشقی داشتن حالا به هر صورت ماتونستیم نامزد کنیم. مشکلم اینه که این اقا کاری کرده که به نظر من خیانته اما خودش قبول نمیکنه😔 میگه اشتباه میکنی یا همش میگه ببخشید ماجرا اینه که دوست صمیمی ایشون که ادم سرشناسی هم هست یک گروه تلگرامی داره که همه ی دوستان و همشهریان (از شهر کوچکی هستن ایشون) و نامزد من هم از اعضای قدیمی این گروه هستن من خودم از گروه متنفرم هر چند من رو هم برده بود داخل گروه و من از خوش و بش و شوخیاشون خوشم نمیاد. خلاصه یبار دعوای شدیدی کردیم و من گفتم حق نداری تو گروه جواب دخترا رو در حد یه نقطه هم بدی با اقایون هرچقدر دلت میخواد حرف بزن. ایشونم قول دادن و من لفت دادم سر همون ماجرا و خلاصه گذشت (اینم بگم این دعوا خیلی شدید بود و حتی میخواستم جدا شم ازش سر سلام و احوال پرسیای دوستانه با خانوم ها)
۳ روز پیش اتفاقی با لینک وارد گروه شدم و دیدم نامزدم که قول داده بود حتی نقطه هم نزاره برا خانوما سلام و احوال پرسی کرده اونا حال منو پرسیدن و ... یکی از خانوما یه شوخی جنسی یه حرف کوچیک به کل جمع زده و ایشونم روش ریپلای کرده و خندیده دنیا دور سرم چرخید ۳ روزه داریم دعوا میکنیم
من بهش گفتی رفتی گروه گفت نه اسکرین فرستادم آخه خدایا من تو ۳۵ سالگی چرا باید درگیر این مسخره بازیا باشم دعوای بچه هاس بخدا😔