الان مگه شوخی کردم باهات؟؟کجای عنوان زشته؟؟مشکل از انحرافته
اهان باشه من منحرف.خدا به راه راست هدایتم کنه.فقط برو آنلاینا رو رصد کن.بعدشم پشت گوشای ما رو یه نگاه کن مخمل نباشه.خمیر دندون خوبی هم انتخاب کردی.مبارکت باشه
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
منم کلی خندم گرفت به قول استارتر بریم افکارمونو لیف بکشیم😄😄 ولی خدایی باید یه خمیر دندونی کنارش و ...
واقعا مغز من لیف لازمه😂😂
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اتفاقا اون لب با رژ قررررمز ذهن منو منحرف تر کرد😂گفتم خود جنسه😂😂😂
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه