2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 49 پست

هر روز با گریه خواستمو به خدا میگم یه روز دیگه داشتم دیونه میشدم داد😂😂😂😂 واییی خیلی جالب بود هنوز فک میکنم خوابم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روز با گریه خواستمو به خدا میگم یه روز دیگه داشتم دیونه میشدم داد😂😂😂😂 واییی خیلی جالب بود هنو ...

با داد و بیداد کاری درست نمیشه باید عمل کنی و تلاش همین 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

من كوچيكتر از اونم كه نظر بدم ولى قبل از درخواست و دعا از خدا بايد پذيرش مصلحتشو تو خودمون تقويت كنيم 

معجزه يعنى از ١٥ تا پله بخورى با كمر روى زمين و خدا و امام حسين نگهت داره معجزه يعنى خدا ادم هاى بدو سريع دستشو واست رو كنه و از سر راهت برداره  به نظر من بازگشت معشوق يا رسيدن به يك جنس مخالف معجزه نيست

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

بعد از ۳ بار سقط دکتر بهم گفت مواظب باشم ک دوباره باردار نشم چون به احتمال ۹۰٪دوباره سقط میشه 

من ۲ ماه بعد ناخواسته باردار شدم و پسرم امسال میره مدرسه  

مطمئن باش ک هر چی خدا برات بخواد بهترینه 

با داد و بیداد کاری درست نمیشه باید عمل کنی و تلاش همین

خواستم عملی نبود که

یه قضیه بود حل شد

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
منم تو این شرایطم ❤️امکانش هست منو راهنمایی بکنید،؟ جدایی خیلی سخته…. شما بعد چند وقت به هم برگشتید؟

من عاشق اون بودم ولی اون حتی خبرم نداشت ب طور عجیبی سر راه هم قرار گرفتیم و عاشق هم شدیم تمام دنیا با ازدواج ما مخالف بودن و نزاشتن ب هم برسیم با اینکه الان جداییم ولی هنوزم عاشق همیم من اون و ب زور از امام رضا خواستم اونم بهم دادش ولی نشونم داد ب زور هیچی ب دست نمیاد و جدا شدیم

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید