2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 49 پست

هر روز با گریه خواستمو به خدا میگم یه روز دیگه داشتم دیونه میشدم داد😂😂😂😂 واییی خیلی جالب بود هنوز فک میکنم خوابم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز با گریه خواستمو به خدا میگم یه روز دیگه داشتم دیونه میشدم داد😂😂😂😂 واییی خیلی جالب بود هنو ...

با داد و بیداد کاری درست نمیشه باید عمل کنی و تلاش همین 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

من كوچيكتر از اونم كه نظر بدم ولى قبل از درخواست و دعا از خدا بايد پذيرش مصلحتشو تو خودمون تقويت كنيم 

معجزه يعنى از ١٥ تا پله بخورى با كمر روى زمين و خدا و امام حسين نگهت داره معجزه يعنى خدا ادم هاى بدو سريع دستشو واست رو كنه و از سر راهت برداره  به نظر من بازگشت معشوق يا رسيدن به يك جنس مخالف معجزه نيست

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

بعد از ۳ بار سقط دکتر بهم گفت مواظب باشم ک دوباره باردار نشم چون به احتمال ۹۰٪دوباره سقط میشه 

من ۲ ماه بعد ناخواسته باردار شدم و پسرم امسال میره مدرسه  

مطمئن باش ک هر چی خدا برات بخواد بهترینه 

با داد و بیداد کاری درست نمیشه باید عمل کنی و تلاش همین

خواستم عملی نبود که

یه قضیه بود حل شد

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
منم تو این شرایطم ❤️امکانش هست منو راهنمایی بکنید،؟ جدایی خیلی سخته…. شما بعد چند وقت به هم برگشتید؟

من عاشق اون بودم ولی اون حتی خبرم نداشت ب طور عجیبی سر راه هم قرار گرفتیم و عاشق هم شدیم تمام دنیا با ازدواج ما مخالف بودن و نزاشتن ب هم برسیم با اینکه الان جداییم ولی هنوزم عاشق همیم من اون و ب زور از امام رضا خواستم اونم بهم دادش ولی نشونم داد ب زور هیچی ب دست نمیاد و جدا شدیم

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید