هر روز با گریه خواستمو به خدا میگم یه روز دیگه داشتم دیونه میشدم داد😂😂😂😂 واییی خیلی جالب بود هنو ...
با داد و بیداد کاری درست نمیشه باید عمل کنی و تلاش همین
درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه
من كوچيكتر از اونم كه نظر بدم ولى قبل از درخواست و دعا از خدا بايد پذيرش مصلحتشو تو خودمون تقويت كنيم
معجزه يعنى از ١٥ تا پله بخورى با كمر روى زمين و خدا و امام حسين نگهت داره معجزه يعنى خدا ادم هاى بدو سريع دستشو واست رو كنه و از سر راهت برداره به نظر من بازگشت معشوق يا رسيدن به يك جنس مخالف معجزه نيست
انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد
منم تو این شرایطم ❤️امکانش هست منو راهنمایی بکنید،؟ جدایی خیلی سخته…. شما بعد چند وقت به هم برگشتید؟
من عاشق اون بودم ولی اون حتی خبرم نداشت ب طور عجیبی سر راه هم قرار گرفتیم و عاشق هم شدیم تمام دنیا با ازدواج ما مخالف بودن و نزاشتن ب هم برسیم با اینکه الان جداییم ولی هنوزم عاشق همیم من اون و ب زور از امام رضا خواستم اونم بهم دادش ولی نشونم داد ب زور هیچی ب دست نمیاد و جدا شدیم