تقریبا نرماله ولی شکمم واقعا بزرگ و رو مخمه چیکار کنمم 🥲
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
آره اثر داره من خودم پهلو هام رو با این روش آب کردم ، فقط قبلش حتما گرم کن
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
خواهش میکنم نظر لطفته 💗 من والا رشتم تربیت بدنی نیست ولی خیلی مطالعه میکنم دربارش ، و چون خودم یه مدت طولانی اضافه وزن داشتم دیگه همه روش هارو میدونم
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خواهش میکنم نظر لطفته 💗 من والا رشتم تربیت بدنی نیست ولی خیلی مطالعه میکنم دربارش ، و چون خودم یه م ...
موفق باشی عزیزم
فقط یجیزی. من الان بخوام برم باشگاه ک چربی های شکم و سینه و پهلو اینا اب شه وزن کم شه بای چی برم ؟ فیتنس؟ بدنسازی؟؟
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
موفق باشی عزیزمفقط یجیزی. من الان بخوام برم باشگاه ک چربی های شکم و سینه و پهلو اینا اب شه وزن کم شه ...
بدنسازی که بدتر آدمو حجیم میکنه سمتش نرو ... پیلاتس خوبه چون تمرکزش روی مرکز بدنه ، انعطاف پذیری هم بالا میبره ، از لحاظ روانی هم خیییلی اثرگذاره
بدنسازی که بدتر آدمو حجیم میکنه سمتش نرو ... پیلاتس خوبه چون تمرکزش روی مرکز بدنه ، انعطاف پذیری هم ...
اهااا مرسی گل
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
کلا آسیب میرسونه چون کمر در وضعیت درستی قرار نداره و اصلا مفید هم نیست .
کلا آسیب میرسونه چون کمر در وضعیت درستی قرار نداره و اصلا مفید هم نیست .
اینهمه ادم جون سالم به در بردن :/
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
خب چرا باید انجام بدی در حالی که هیچ فایده ای نداره؟
خب چرا باید انجام بدی در حالی که هیچ فایده ای نداره؟
شکم جمع میکنه و کوچیک میشه
فایدش اینه خب شما انجام ندین میترسین 😐
کاش یکم تحقیق کنید ، حتی تو گوگل با یه سرچ ساده هم میتونین ببینین که مفید نیست