2789
عنوان

شکم بزرگ😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 26 پست
جدا اثر داره؟ مرسیی

آره اثر داره من خودم پهلو هام رو با این روش آب کردم ، فقط قبلش حتما گرم کن

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

مرسی چقد باحال ک مسلطی رو حرکتا توضیحشون بدی۰😍

خواهش میکنم نظر لطفته 💗 من والا رشتم تربیت بدنی نیست ولی خیلی مطالعه میکنم دربارش ، و چون خودم یه مدت طولانی اضافه وزن داشتم دیگه همه روش هارو می‌دونم

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهش میکنم نظر لطفته 💗 من والا رشتم تربیت بدنی نیست ولی خیلی مطالعه میکنم دربارش ، و چون خودم یه م ...

موفق باشی عزیزم

فقط یجیزی. من الان بخوام برم باشگاه ک چربی های شکم و سینه و پهلو اینا اب شه وزن کم شه بای چی برم ؟ فیتنس؟ بدنسازی؟؟

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  
موفق باشی عزیزمفقط یجیزی. من الان بخوام برم باشگاه ک چربی های شکم و سینه و پهلو اینا اب شه وزن کم شه ...

بدنسازی که بدتر آدمو حجیم می‌کنه سمتش نرو ... پیلاتس خوبه چون تمرکزش روی مرکز بدنه ، انعطاف پذیری هم بالا میبره ، از لحاظ روانی هم خیییلی اثرگذاره

بدنسازی که بدتر آدمو حجیم می‌کنه سمتش نرو ... پیلاتس خوبه چون تمرکزش روی مرکز بدنه ، انعطاف پذیری هم ...

اهااا مرسی گل

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  
دراز نشست به دیسک های کمر آسیب می‌زنه

اگر نرم باشی و انعطاف داشته باشی اسیب نمیرسونه 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
اگر نرم باشی و انعطاف داشته باشی اسیب نمیرسونه

کلا آسیب می‌رسونه چون کمر در وضعیت درستی قرار نداره و اصلا مفید هم نیست .

کلا آسیب می‌رسونه چون کمر در وضعیت درستی قرار نداره و اصلا مفید هم نیست .

اینهمه ادم جون سالم به در بردن :/

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
اینهمه ادم جون سالم به در بردن :/

خب چرا باید انجام بدی در حالی که هیچ فایده ای نداره؟

خب چرا باید انجام بدی در حالی که هیچ فایده ای نداره؟

شکم جمع میکنه و کوچیک میشه 

فایدش اینه خب شما انجام ندین میترسین 😐

شکم جمع میکنه و کوچیک میشه فایدش اینه خب شما انجام ندین میترسین 😐

https://mosbatesabz.com/mag/why-and-how-do-the-sit-ups-hurt-the-spinal-cord/ 

کاش یکم تحقیق کنید ، حتی تو گوگل با یه سرچ ساده هم میتونین ببینین که مفید نیست