2777
2789
عنوان

ترس از بیماری

4826 بازدید | 108 پست

سلام عزیزان .کسی بوده ک ترس از بیماری داشته باشه ؟؟من با بچه هام اینجورن...احساس میکنم دیگه حتی نمیتونم ازشون نگهداری کنم .مدام دارم سر تا پاشون رو چک میکنم .میترسم سرطان داشته باشن یا بگیرن.یکیشون چهار ماهشه،یکی سه سال....بنظرتون احتمال داره بگیرن؟؟موهام‌ همش ریخته دیگه ،مدام سرم درد می‌کنه ،به خدا ته زندگی ام،خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید در میوه بزارید ،براتون‌ آیت الکرسی میخونم

بنظرم باید بری پیش دکتر روانشناس این قطعا یه وسواس و بیماری ممکن به خودت اسیب بزنی 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی من یساله اینطوری شدم اسمش میاد تنم میلرزه😭😭

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

سلام. یکی از دوستانم دکتر روانشناس هستن. تگشون میکنم.

@فاقد_نام_مستعار

سلام. بفرمایین کمک.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

داشتم و چقدر گریه و شب بیداری و سرچ

۱.به هیچ وجه علائم بچه ها و خودت یا همسرتو چک نکن

بنویس دو هقته یبار ماهی یبار برو چکاب به دکتر بگو

دکترت هم خوب باشه

۲.همزمان برو روانشناس و روانپزشک تا کامل ریشه کن شه

۳. شب بیدادی برای وسواس سمه

۴.توی حال زندگی کن و به آینده هروقت فکرت رفت یه فعالیت بدنی انجام بده

۵.باشگاه برو