سلام دوستان میشه راهنمایی کنید من یه مدته که ناحیه زیر بغل و واژنم تیره شده قبلا اینطوری نبودم راهکاری دارین واسه سفید شدن????کرمی چیزی معرفی کنید?ممنون
من مشکل تیرگی واژن دارم زمان رفتن به کشورهای خارجی کنار ساحل مایو نمیتونم بپوشم یا وقت اسخر رفتن بخاطر تیرگی کشاله رانم خیلی اعتماد به نفسم رو از دست میدم کسی راه حلی داره؟؟ من بیشتر دنبال راههای خونگیم توروخدا کمکم کنید..
من از ژیلت خیلی استفاده می کردم خیلی اذیت می شدم ، چون من مربی شنام همیشه موقع تدریس خجالت میکشیدیم ، یه بار که عفونت گرفته بودم پیش دکتر مظفر جلالی رفتم که درمانش بهم پیشنهاد داد ، خدا روشکر انجام دادم ، راضی ام الان مشکلم حل شده ، چون سبزم خیلی روشن نشد اما خدا روشکر راضی ام
ببین من تعریف مظفر جلالی و خیلی شنیدم میگن خیلی خوبه . اخه من خودمم چند تا از فیلماش و که صحبت کرده تو اینتزنت دیدم همخیلی بازدید داشته هم ازش خیلی تعریف کردن
من دوستم انجام داده میگه خیلی خوب بود خودم باید برم ببینم چه جوریه چون جدیداً همه ی دکتر ا تبلیغاتشو ...
شاید رو پوستای سفید جواب بده پوست خواهر من سبزه متوسطه ولی هیچ اثری نکرد حتی یک درصد واسه دکترش متاسفم که با اطلاعات کم و تبلیغات پوچ و بی ارزش هم وقت ما رو گرفت هم هزینه اسم دکترش شهناز شایانفره مطبش یوسف آباده اولش میگفت روشن میشه و تضمینیه ولی متاسفانه همش دروغ بود