2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 658901 بازدید | 214 پست

من مشکل تیرگی واژن دارم زمان رفتن به کشورهای خارجی کنار ساحل مایو نمیتونم بپوشم یا وقت اسخر رفتن  بخاطر تیرگی کشاله رانم خیلی اعتماد به نفسم رو از دست میدم کسی راه حلی داره؟؟ من بیشتر دنبال راههای خونگیم توروخدا کمکم کنید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ژیلت خیلی استفاده می کردم خیلی اذیت می شدم ، چون من مربی شنام همیشه موقع تدریس خجالت میکشیدیم ، یه بار که عفونت گرفته بودم پیش دکتر مظفر جلالی رفتم که درمانش بهم پیشنهاد داد ، خدا روشکر انجام دادم ، راضی ام الان مشکلم حل شده ، چون سبزم خیلی روشن نشد اما خدا روشکر راضی ام 

من دوستم انجام داده میگه خیلی خوب بود خودم باید برم ببینم چه جوریه چون جدیداً همه ی دکتر ا تبلیغاتشو ...

شاید رو پوستای سفید جواب بده پوست خواهر من سبزه متوسطه ولی هیچ اثری نکرد حتی یک درصد واسه دکترش متاسفم که با اطلاعات کم و تبلیغات پوچ و بی ارزش هم وقت ما رو گرفت هم هزینه اسم دکترش شهناز شایانفره مطبش یوسف آباده اولش میگفت روشن میشه و تضمینیه ولی متاسفانه همش دروغ بود

من که استفاده کردم هیچ فایده ای نداشت . رفتم لیزر ژولیت کردم سفید شد . عجیب اینکه درد هم نداشت 

عزیزم ببخشید تیرگیت زیاد بود؟(ببخشید بخاطر خودم میپرسم)

چند جلسه لیزر کردی ؟

و هزینه هر جلسه چقدر شد؟

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم همین مشکلو دارم از ازدواج میترسم خجالت میکشم😥😥😢😢

منم اونجام خیلی تیره هست خیلی ناراحتم ... روم نمیشه ازدواج کنم ...عشقم یه ماه دیگه قراره بیاد خواستگاریم...من سبزه م یخورده و اون سفیده. من اونجامم خیلی تیره هست. نمیدونم چرا اینجوریه اخه بقیه جاهای پوست بدنم رنگش روشنه ولی اونجام.... حالا من چیکار کنم پولم ندارم فعلا.میترسم خدا

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببین من تعریف مظفر جلالی و خیلی شنیدم میگن خیلی خوبه . اخه من خودمم چند تا از فیلماش و که صحبت کرده ...

ببخشید دکتر مظفر جلالی آقا هست؟

من که رفتم پیش دکتر هلاوی راضبی بودم از نتیجه واقعا تیرگی برطرف شد مطبش تو شهرک غربه 88562853

ببخشید عزیزم پوست خودت سفیده یا سبزه؟