2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 658897 بازدید | 214 پست

سلام 

من هربار که از ژیلت استفاده می کنم زیر بغلم و ناحیه تناسلیم تیره تر میشه

تا اینکه رفتم پیش دکتر الهام امام جمعه متخصص زنان و زایمان و زیبایی تو دولت فک کنم شرق تهران هم مطب داره

الان اونقدر سفید و خوب شده که ژیلت میزنم هیچ تغییری نمی کنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خاله من تیرگی ناحیه تناسلی داشت.  میگفت خجالت میکشم با همسرش رابطه داشته باشه عذاب می کشه بهش دکتر بهمن پور را معرفی کردم و رفت با سه جلسه لیزر انجام دادن مشکلش برطرف شد و الان همش میگه خدا خیرت بده دکتر خیلی خوبی رو بهم معرفی کردی

به نظرم از این ژل و کرما استفاده نکنی بهتره . جواب نمیده . من رفتم لیزر کردم هم زود جواب می ده هم ماندگاره ... من خودم رفتم پیش دکتر مهزاد هلاوی .. خیلی دکتر خوبیه. اینم شمارشه . 

44723455

من پیش دکتر سمیه یگانه سفید کردن واژن انجام دادم خیلی راضیم اعتماد بنفسم خیلی زیاد شده . دکترم کاراش حرف نداره یکی از دوستامم پیشش لابیاپلاستی انجام داده خیلی راضیه.

شماره تماس22809431

آدرس: اقدسیه نبش نیلوفر ساختمان پزشکان صاحبقرانیه

من سبزم ناحیه تناسولیم و کشاله رانم زیاد سیاه ومتضاد با پوستم نیس ولی میخوام روشن بشه این قسمتا ایا با کرم هرباردرم ولیزر میشه لطفا ج بدین هرکی  جواب بده ایشالا بره بهشت

خیلی خوشحالم هوا عالیییییه آفتابی براق و صاف👍👎👍👏👏👏🙌🙌🙌