2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 658922 بازدید | 214 پست

عزیزم ، اگر از ژیلت های قدیمی استفاده کنی ، یا لباسهای تنگ بپوشی یا چاق باشی تیره شدن هست ، چون رطوبت و نم باعثش میشه ، من برای دستگاه تناسلیم رفتم لیزر کردم ، البته بگم من با سه جلسه جواب گرفتم ، دکتر بهمن پور بهم گفته بود که باید تا 4 جلسه انجام بدم ، یه جلسه جواب نمیگرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای تیرگی واژن دو بار از لیزر ژولیت استفاده کردم پیش دکتر شیرین شمس این کار رو انجام دادم. خیلی نتیجه اش مشهود بود واقعا راضی ام و به همه دوستام هم پیشنهاد دادم این دستگاه رو. خود خانم دکتر هم حرف ندارن البته

من همکارم رفت پیش دکتر حجت تو کرج انجام داد و خیل خوب هم نتیجه گرفت . می گفت قبلا خیلی تیره بود اما چند جلسه رفت با لیزر براش روشن کردن.  خودش که خیلی تعریف دکترشو می کرد . مثل اینکه تو کرج معروفه. 

من با کربوکسی تراپی انجام دادم، به نظرم مناسب ترین و کم هزینه ترینش همینه.. خواهش میکنم این روش های سنتی و پودرارو استفاده نکنین.. بخدا هزارتا مریضی می گیرید.
اگر خواستی کربوکسی تراپی انجام بدی دکتر مژده نامداری کارشون فوق العاده عالیه

دوستان با توجه به این که واقعا این موضوع برای خیلیا مطرح هست من اومدم تجربمو بگم شاید به درد کسی خورد 

منم این مشکلو داشتم و دکتر پوست رفتم بهم لیزر رفع موی زاعد و کرم بیو بالانس رو پیشنهاد کرد واقعا نتیجه گرفتم و راضیم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا☕💚

ماله من بدنم مثه ذغاله نه لباس تنگ پوشیدم نه از ژیلت استفاده کردم نه هم اطرافیان اونجاشون تیرست... هیچ روش درمانی هم تاثیر نداره همش دوره ایه.... الکی خودتون نندازین تو زحمت... 

منم همین مشکلو دارم از ازدواج میترسم خجالت میکشم😥😥😢😢

وااا چه ربطی به ازدواج داره مگه پوست شوهر ایندت رنگ پنیر 

دختر جان طرفت وقتی به اوج میرسه رنگ‌و رخسار براش مهم نیست