2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 658942 بازدید | 214 پست
شين جون ....تورا خدا جوابم و بده   من پيش لطفي زاد كثافت رفتم١/٦٠٠گرفت واسه ي جلسه فقط لك ...

عزیزم گول این افراد سودجو رو نخور اینا همشون مبلغی دکترا هستن. منم متاسفانه اشتباه بزرگی کردم  که الان سخت پشیمونم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 20سالمه هنوزم ازدواج نکردم منم خجالت میکشم از ازدواج بخاطر همین مشکل ک واژنم و اون قسمتا تیرس و یکم چروکه...🤦‍♀️😓چیکار کنم سفیده شه ک قطعی جواب بده؟؟!اعتماد ب نفسم الان پایینه بخاطر این مشکل ):

لزومی برای نگرانی وجود ندارد چون طبق آمارهای جهانی حدود 89 درصد از خانم های دنیا، دچار تیرگی ناحیه تناسلی هستند. و اگر هم تصور می کنید که برای آقایان این قضیه خیلی مهم است سخت در اشتباهید. چون یک سری تحقیقات هم در این مورد انجام شده که خب 55 درصد از آقایون اصلا اهمیتی به رنگ پوست ناحیه تناسلی همسرشان نمی دهند و حتی برای 15 درصد رنگ تیره در ارجحیت بوده پس بدانید که فاکتورهای مهم تری در داشتن رابطه جنسی لذت بخش وجود دارد و نگرانی هایتان درباره تیرگی واژن تا حدی بی مورد است.دقت نمایید تیرگی واژن بر خلاف باورهای عمومی که آنرا مرتبط با بهداشت فردی می دانند به بهداشت فردی ارتباط جندانی ندارد .

دوستان از سایت بنده هم دیدن کنید                                                                                             مسائل
منم اونجام خیلی تیره هست خیلی ناراحتم ... روم نمیشه ازدواج کنم ...عشقم یه ماه دیگه قراره بیاد خواستگ ...

ببخشید شما ازدواج کردین قبلش سفید کردین یا نه؟؟ اگه سفید نکردین شوهرتون چیزی نمیگه بدش نمیاد؟ معذرت میخوام این سوال میپرسم ولی مشکلم منم مث شماست میترسم ازدواج کنم

ببخشید شما ازدواج کردین قبلش سفید کردین یا نه؟؟ اگه سفید نکردین شوهرتون چیزی نمیگه بدش نمیاد؟ معذرت ...

(اگه با شوهراتون اینجور که گفتم رفتار کنین شوهرتون مثل ملکه باهاتون رفتار میکنه.)سلام عزیزم .اونموقع ک این حرفو زدم عشقم که قبلش ۵سال عاشق هم بودیم میخواست ماه دیگه بیاد خواستگاریم.

نه عزیزم من سفید نکردم. چون شرایطشو نداشتم. و خیلی ترس داشتم که نکنه عشقم بگه اونجات تیره هست. گذشت و گذشت و ما عقد کردیم و بعدشم عروسی و الان ۹ ماه و نیم هست عرسی کردیم ولی یکبارم نشده بگه تیره هست . میدونی چرا؟چون این که شوهرت بگه فلان جات تیره هست یا نیست بستگی رفتارای خودتم داره.من رفتارام اینجوری بود:من تقریبا ادم مغروری هستم و مهربون .هییییچوقت خودمو جلوش کوچیک نکردم بگم بلان جام تیره هست.یا مثلا میگم عزیزم واقعا شانس اوردیا ... چجوری تونستی بین این همه خواستگار منو بدست بیاری.یا مثلا وای چقدر من خوشگلم خدایی میتونستی مث منو گیر بیاری؟یا مثلا وای چقدر پوستم خوبه میدونی اوندفه دوستم میگفت پوستت صاف و گندمی روشنه خیلی دوس داشت پوستش مث من بود. یا میگم اونجامو دوس داری میگه اره میگم بایدم.اخه یبار تو یع پیج مال دکتر زنان بودم اونجای بعضی زنا اگه بدونی چجوری بود واقعا تو شانسی داشتیا عشقم.(خانما کسی ناراحت نشه ها اینو در کل نسبت به هیچ خانمی نگفتم فقط اینو گفتم که همه خانما ب کار ببرن تا شوهرشون بگه وای پس من چ چیز تور کردم.

خلاصه مهمترین چیز که باعث میشه هیچوقت شوهرت بهت بی احترتمی نکنه و بد دهنی نکنه و فحش نده و نگه اونجات فلانه 

مهمترین کار اینه که هیییوقت خودتو جلوش کوچیک نکنی و دقیقا جلو چشمش به خودت برسی برای خودت چیزای با جنس خوب بخری نری از دس فروشا چیز بخری.در کل باید خودت از خودت یوقتایی تعریف بدی. من یوقتایی ب شوهرم میگم منی که الان جلو تو وایسادم رو دست کم نگیر...بخاطر تو به خیلیا نه گفتم در جریان باش...پس قدرمو بدون عزیزم.مثلا هیچوقت نگو وای شکمم بزرگ شده یا فلان شدم. یا بزار هر وقت شوهرت خونه نبود ب خودت هر چی خواستی بگو .ولی اگه جلو شوهرت خودتو کوچیک کردی و مثلا گفتی من ناراحتم چرا اونجام تیره هست اونوقت شوهرت واقعا تو فکر میرع و میگه اره واقعا اونجاش سیاهه و بهت میگه اه چرا اینجوری هستی.خلاصه هر جور با خودت رفتار کنی جلوشوهرت؛شوهرتم باهات همونجور رفتار میکنه.

این حرفا از رو تجربه گفتم .بهت قول میدم اگه همینطور که گفتم رفتار کنی شوهرتم باهات مثل ملکه رفتار میکنه(من خیلی ناز دارم...)

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من 20سالمه هنوزم ازدواج نکردم منم خجالت میکشم از ازدواج بخاطر همین مشکل ک واژنم و اون قسمتا تیرس و ی ...

(اگه با شوهراتون اینجور که گفتم رفتار کنین شوهرتون مثل ملکه باهاتون رفتار میکنه.) گذشت و گذشت و ما عقد کردیم و بعدشم عروسی و الان ۹ ماه و نیم هست عرسی کردیم ولی یکبارم نشده بگه تیره هست . میدونی چرا؟چون این که شوهرت بگه فلان جات تیره هست یا نیست بستگی رفتارای خودتم داره.من رفتارام اینجوری بود:من تقریبا ادم مغروری هستم و مهربون .هییییچوقت خودمو جلوش کوچیک نکردم بگم بلان جام تیره هست.یا مثلا میگم عزیزم واقعا شانس اوردیا ... چجوری تونستی بین این همه خواستگار منو بدست بیاری.یا مثلا وای چقدر من خوشگلم خدایی میتونستی مث منو گیر بیاری؟یا مثلا وای چقدر پوستم خوبه میدونی اوندفه دوستم میگفت پوستت صاف و گندمی روشنه خیلی دوس داشت پوستش مث من بود. یا میگم اونجامو دوس داری میگه اره میگم بایدم.اخه یبار تو یع پیج مال دکتر زنان بودم اونجای بعضی زنا اگه بدونی چجوری بود واقعا تو شانسی داشتیا عشقم.(خانما کسی ناراحت نشه ها اینو در کل نسبت به هیچ خانمی نگفتم فقط اینو گفتم که همه خانما ب کار ببرن تا شوهرشون بگه وای پس من چ چیز تور کردم.

خلاصه مهمترین چیز که باعث میشه هیچوقت شوهرت بهت بی احترتمی نکنه و بد دهنی نکنه و فحش نده و نگه اونجات فلانه 

مهمترین کار اینه که هیییوقت خودتو جلوش کوچیک نکنی و دقیقا جلو چشمش به خودت برسی برای خودت چیزای با جنس خوب بخری نری از دس فروشا چیز بخری.در کل باید خودت از خودت یوقتایی تعریف بدی. من یوقتایی ب شوهرم میگم منی که الان جلو تو وایسادم رو دست کم نگیر...بخاطر تو به خیلیا نه گفتم در جریان باش...پس قدرمو بدون عزیزم.مثلا هیچوقت نگو وای شکمم بزرگ شده یا فلان شدم. یا بزار هر وقت شوهرت خونه نبود ب خودت هر چی خواستی بگو .ولی اگه جلو شوهرت خودتو کوچیک کردی و مثلا گفتی من ناراحتم چرا اونجام تیره هست اونوقت شوهرت واقعا تو فکر میرع و میگه اره واقعا اونجاش سیاهه و بهت میگه اه چرا اینجوری هستی.خلاصه هر جور با خودت رفتار کنی جلوشوهرت؛شوهرتم باهات همونجور رفتار میکنه.

این حرفا از رو تجربه گفتم .بهت قول میدم اگه همینطور که گفتم رفتار کنی شوهرتم باهات مثل ملکه رفتار میکنه(من خیلی ناز دارم...)

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم