فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
شما چقد گرفتین کدوم شهرین چون شهرستانا شنیدم کمتر میدن یا نمیدن
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
۳۰۰ ولی ۱۲ تومنشو کم کردن بعنوان کارمزد سالانه شما چقد گرفتین کدوم شهرین چون شهرستانا شنیدم کمتر مید ...
یکی از شهرستانهای مشهدیم ....چقد خوب من خودم ازدواج کردم دوستم خیلی احتیاج داره ولی هربار رفته گفتن سایت ثبت نام باز نیس پارسال قبل عید گفتم بنویس گفت بهم گفتن الان بنویسم ۲۵۰ میدن صبر میکنم برای بعد عید از بعد عیدم تا الان ثبت نام نشده نمیدونم ...کاش همون قبل عید ثبت نام میکرد
یکی از شهرستانهای مشهدیم ....چقد خوب من خودم ازدواج کردم دوستم خیلی احتیاج داره ولی هربار رفته گفتن ...
اره منم گفتن شانس اوردی پارسال ثبت نام کردی
اگر نه امسال فعلا ب فناس