2777
2789
عنوان

کچل کردن بچه

642 بازدید | 24 پست

خانمایی که موی بچتون رو با صفر زدین حجم موهاش فرق کرد؟ دیروز تولد یکسالگی دخترم بود میخوام فردا که واکسنش زدم موهاش از ته بزنم موهاش خیلی کمه به نظرتون موثره؟

صداقت عالی ترین شکل احترام است

موها ضخیم میشه وگرنه پرپشت نمیشع 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیییییچ تاثیری نداره. اینا باورهای اشتباه قدیمی هاست. تنها تاثیرش لینه که قسمت نازک شده پایین مو چیده میشه و موها زخیمتر به نظر میاد ولی بلند بشه باز پایینش نازک میشه. معایبشم اینه کهداعتماد به نفس بچه کم میشه

نکن اینکارو گناه داره بچه دور از جونش مثل سرطانیا میشه زشت میشه همه میگنرا با بچه اینکارو کردی

ببین اصلا تاثیر نداره مثل تیغ یا شیو کردن موی صورت میمونه ک هییییچ تاثیری رو ضخامتش نداره ولی میتونی از دو سالگی رو موهاش مرتب حنا بزاری من خودم معجزه ی حنا رو دیدم بچه ک بودم مامانم از صبح تا شب رو موهامون میزاشت و من خوب بودن موهامو مدیون حنا هستم

نکنید توروخدا شبیه بچه‌های اکابر دهه‌ی۳۰ که از ترس شپش و کک موهای بچه‌هارو میزدن

طفلای معصوم خصوصا دختر بچه 

با قیچی نوک‌گیری کن 

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....