2777
2789
عنوان

کچل کردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگترین گناهو درحقش میکنی 

ربطی نداره

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

نکنید توروخدا شبیه بچه‌های اکابر دهه‌ی۳۰ که از ترس شپش و کک موهای بچه‌هارو میزدن طفلای معصوم خصوصا د ...

کچل میکنن گوشواره هم میندازن براش

بعد پیراهن میپوشن با شلوار😅

همه دختر بچه های بچه های کچلی که دیدم این سبک بودن

⁦♥️⁩

وای نکن دخترت گناه داره من دختر داشتم که اصلا کوتاه نمیکردم موهاشو خرگوشی ببندم ببافم ذوق کنم واسش. الان پسرم موهاش میخاد چشاشو اذیت کنه جلوشو میگیرم دوراشو کوتاه میکنم ظاهرش مرتب باشه چون موهاشو نمی‌بندم ظاهر دخترونه پیدا کنه

کچل میکنن گوشواره هم میندازن براشبعد پیراهن میپوشن با شلوار😅همه دختر بچه های بچه های کچلی که دیدم ا ...

وایی چه خوب تشبیه کردی دقیقا همینطوره😂

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....