2777
2789
من چیزی ازش ندیدم ولی یکی ازهمکاراش داره خیانت میکنه اونم اومدبهم گفت چندروز بدبین شدم ترس دارم مابچ ...

والا ما ۱۳ سال بچه نداشتیم اصلا هم زندگیمون سرد نبود.بچه بهانه است.ولی حواست به زندگیت باشه 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
به غرورت برخورده

دقیقا درسته.

من واقعا تو زندگی پول برام ارزش نداره خدا رو شکر همه چی هم دارم .به خاطر این اصلا نمیتونم با پول معامله کنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه رو بنامت کن بعدم ب احساست برس همیشه احساساتی رفتار نکن کار دست خودت میدی منطق داشته باش

خونه سه دنگ به اسم خودمه.گفت کامل به اسمت کنم که نرفتم.نمیدونم والا چیکار کنم.فعلا انقدر حالم بده نمیتونم تصمیم بگیرم

عجب مادر قهواه ای زنه

اخرش هم گفت من پشیمان نیستم کاری نکردم که.

منم گفتم اول شوهرمو ادب میکنم بعد تو رو منتظر باش.

البته دروغ گفتم هیچ کاری نمیکنم چون هیچی دل شکسته منو آروم نمیکنه

همون شب بیدارش کردم میخواستم برم کلیدها رو قائم کرد افتاد به التماس. تو عمرم اینقدر حالم خراب نبوده. ...

چندروز برویه جایی بگومیخوام تنهاباشم ولی میدونی تنهایی بدتر میشی همه زنابااین مشکلات درگیرن متاسفانه فقرفرهنگ ویه جورایی مرداخودشونوگم کردن من شوهرم تومحیطی هس که خانوم زیاد هس اوندفعه یه خانومه به همکارشوهرم گفته بود شماره اشوبهم بدین بهش گفتن متاهل گفت برام مهم نیست وباشوهرم صحبت کرد که زنتوداشته باش منم دوست اجتماعی ات بشم حالا شوهرمن یه ادم بی اعصاب وعصبی همه اینارومنم توپیام دیدم گناه من چیه این وسط اصلا این خانوماباخودشون نمیگن اخرت واون دنیارومیخوان چیکارکنن

گاهی انسانم آرزوست
چندروز برویه جایی بگومیخوام تنهاباشم ولی میدونی تنهایی بدتر میشی همه زنابااین مشکلات درگیرن متاسفانه ...

خدا از این مردا و زنا نگذره.ببین خواستم برم قسم خورد خودکشی میکنم.راستش ترسیدم.البته نمیخواستم هم کسی متوجه بشه.اصلا روم نمیشه.کل اقوام رو شوهر من حساب ویژه باز کردن.نمیخوام ابروش بره.

مساله دیگه هم دخترم هست ۳ سالشه گناه داره ولش کنم برم

خونه سه دنگ به اسم خودمه.گفت کامل به اسمت کنم که نرفتم.نمیدونم والا چیکار کنم.فعلا انقدر حالم بده نم ...

ازمن گفتن بنامت کن حقته 

اخه نگا گن بعد این همه دورت بگردما رفته بایکی دیگ چت داشته 

نمیخام تحریکت کنم اما حقته 

البته ک جیبتون یکیه زن شوهرین دیگ اما خب بنامت باشه مطمئن تری 

ماهم یکبارجداشدیم وبابدبختی ازدواج کردیم باشه عزیزم

ان شاالله هیچوقت این اتفاق برای هیچ زنی تو دنیا نیفته.

زندگیتون پایدار 

ازمن گفتن بنامت کن حقته اخه نگا گن بعد این همه دورت بگردما رفته بایکی دیگ چت داشته نمیخام تحریکت کنم ...

مرسی از راهنماییتون.یه کم آروم تر بشم شاید اینکارو کردم

خدا از این مردا و زنا نگذره.ببین خواستم برم قسم خورد خودکشی میکنم.راستش ترسیدم.البته نمیخواستم هم کس ...

یکیومیشناسم  خانومه یکماه برادرش فوت کرده بعد شوهره داره به اون خانوم خیانت میکنه ببین اون مرد چه شغالیه که زنش عزاداربراش مهم نیست وپی عشق وحال خودش هستش

گاهی انسانم آرزوست
یکیومیشناسم خانومه یکماه برادرش فوت کرده بعد شوهره داره به اون خانوم خیانت میکنه ببین اون مرد چه شغ ...

واقعا تاسف آوره

ممنونم عزیزم انشالله هم خدابه دلتون ارامش بده وبتونی درست ترین تصمیم روبگیری

زنده باشی عزیزم.ممنونم ازت