2777
2789
زنده باشی عزیزم.ممنونم ازت

به دخترت فکرکن وقوی باش یه مادرقوی که هیچی ازپانندازتش باخداعهدببدن جه خدایا بخاطراین طفل معصوم قلبمواروم کن ویه مدت هح شوهرتوتحویل نگیرتامتوجه بشه عمق قضیه رو

گاهی انسانم آرزوست
به دخترت فکرکن وقوی باش یه مادرقوی که هیچی ازپانندازتش باخداعهدببدن جه خدایا بخاطراین طفل معصوم قلبم ...

ممنونم از راهنماییتون. چشم  

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم رفته باغ پدرشو آبیاری کنه. پدر شوهرم خوابیده. چهار تا پسر مجردش رفتن پی عشق و حال. منم تنها مو ...

تو منی یا من توام چقدر مشکلت شبیه منه منم سه تا برادر شوهر مجرد دارم شوهرم مارو ول میکنه میره باغ باباشو سم میزنه آبیاری میکنه هرس میکنه ای خراب شه رو سرشون

تو منی یا من توام چقدر مشکلت شبیه منه منم سه تا برادر شوهر مجرد دارم شوهرم مارو ول میکنه میره باغ با ...

ای وای ، عزیزم دقیقا سمپاشی و هرس و آبیاری و همه کارا با شوهر منه، حالا میدونی جالبش کجاست؟ وقتی محصولات باغ فروخته شد پولش مستقیما خرج اون‌پسرایی میشه که اصلا پاشونو تو باغ نذاشتن. هی جوانی و اوایل ازدواج من که زهر مار شد، خدا همه مونو نجات بده

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.