2777
2789
میدونی چیه من خودم به شدت حساسم.در مقابل نامحرم واقعا رعایت میکنم.خب انتظار دارم همسرم هم مثل من باش ...

نبتید ایطور بشی قبول کن 

مردا ازخانمایی ک واسشون دل میسوزونه یدشون میاد  

سنگدل انا عاشق باش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باهاش صحبت نکردی خیلی حس بدیه منم ازدیشب به شوهرم گیردادم امروز ظهر گفت انقدربهم گیرنده خسته ام کردی ...

همون شب بیدارش کردم میخواستم برم کلیدها رو قائم کرد افتاد به التماس. تو عمرم اینقدر حالم خراب نبوده...سر درگمم.فقط میخوام برم جایی که هیچکس رو نبینم.انقدر گریه کردم دارم دیوانه میشم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نبتید ایطور بشی قبول کن مردا ازخانمایی ک واسشون دل میسوزونه یدشون میاد سنگدل انا عاشق باش

دست خودم نیست امروز هم گفت بریم محضر به نامت کنم نرفتم.حتی روز قبل از این اتفاق برام سه تا النگو خریده بود درآوردم نمیتونم دستم کنم.من نمیتونم احساسم رو با پول معامله کنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
همون شب بیدارش کردم میخواستم برم کلیدها رو قائم کرد افتاد به التماس. تو عمرم اینقدر حالم خراب نبوده. ...

نه گریه نکن ادبش کن..ژنه رو که حتما تهدید کن ..یه آجر بردار بکوب رو گوشی همسرت جلو چشماش خورد کن..خونه رو هم به نامت کن

میدونی چیه من خودم به شدت حساسم.در مقابل نامحرم واقعا رعایت میکنم.خب انتظار دارم همسرم هم مثل من باش ...

من چیزی ازش ندیدم ولی یکی ازهمکاراش داره خیانت میکنه اونم اومدبهم گفت چندروز بدبین شدم ترس دارم مابچه نداریم هشت سال ازدواج کردیم همش میگم نکنه زندگیمون سردشده

گاهی انسانم آرزوست
دست خودم نیست امروز هم گفت بریم محضر به نامت کنم نرفتم.حتی روز قبل از این اتفاق برام سه تا النگو خری ...

خونه رو بنامت کن 

بعدم ب احساست برس همیشه احساساتی رفتار نکن کار دست خودت میدی منطق داشته باش

نه گریه نکن ادبش کن..ژنه رو که حتما تهدید کن ..یه آجر بردار بکوب رو گوشی همسرت جلو چشماش خورد کن..خو ...

به زنه پیام دادم جالبه دست پیش رو گرفته.انگار من بچه ام ببین پیامش این بود

سلام. خیالتون راحت همسر شما مرد پاکیه. خیلی هم شمارو دوست داره. فقط حس میکرد شما بهش کم توجه شدین میخواست حس حسادتون رو تحریک کنه. وگرنه من تا الان ایشون رو ندیدم. فقط میخواست دوست داشتن شما رو به خودش خیلی بیشتر ببینه. حس میکرد شما فقط به دخترتون توجه میکنین

که خدارو شکر موفق شدن. و قسم میخورم اونا همه فقط پیام بود برای اینکه شما بخونین. همین. قدر همسرتونو بدونین. شاید راه امتحان شما رو اشتباه رفته. ولی خیلی مرد خوبی هستن. و عاشق شما دخترتون و زندگیشون