2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم

686 بازدید | 37 پست

ازبس در حق زنا ظلم میشه برا اولین بار دعا کردم خدا بهم دختر نده...میگه پسر خم سختی های خودشو داره

بعد مثال زدنشو ببین

مثلا ممکنه پسرت زن بگیره .زنش برداره ببرتش تو سالی یه بارم نبینیش

منم گفتم پسرم خوشبخت باشه فدا سرم

ور دل من باشه ولی دلش خوش نباشه چه فایده.زنش ناراحت باشه اذیتش کنه چه فایده

نکبت انگار دختره .همش به به فکرچسبیدن به خانوادشه...چه فاجعه ای هست حالا دور شدن پسر از ادم

گفتم دوتا داداشات سالی یه بار میان خانوادتو میبینن چی شده مگه

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

خوب گفتی..

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا به شوهرت حق میدم من دخترو ترجیح میدم چون تو خانواده ما دختر زیر بار حرف زور نمیره اصلا

نه والا...تو ماها دختر بدبخته.از جمله خودم

دور از جونت ولی خب سعی کن این روند رو عوض کنی

فقط خوده خدا باید به دادم برسه .به خدا دیگه بریدم ازین شوهر چسبنده وابسته ام

شوهرت چند وقت یبار خانوادشو میبینه؟

ببین شوهرم برا مامانش شوهره .حمایت کامل.برا باباش وردست وپادوعه.برا داداشش پدره...برا بقیه هم برادر...کلا حمال انلاین شبانه روزی...هرکی هرکاری داره به این میگه...کار بانکی.دکتر.تعمیرات.ببر بیار.راننده

شما دارید به جنسیت خودتون میگید نکبت؟؟؟ نکنید این کارو، انچنان که خانمها نسبت به جنسیت خودشون خشم دارند و پسر دوست دارند اقایون اینجور نیستند، بعد توقع داریم جامعه حقمون را بده، بیا همجنسمون به جنسیتمون میگه نکبت!!!!

انشاالله خدا غرق خوشبختیت کنه ولی خواهش میکنم نگو، امثال این حرفا تا به حال تضاد جنسبتی را نگه داشته! 

هیچموقع نگید، خدا بهتون پسر میده و کارهاش قطعا بهتون یاداوری میکنه که زن و دختر را نیارید پایین! من خیلیا را دیدم که حالا میگند کاش جنسیتمون را کوچیک نکرده بودیم، کاش دختر داشتیم!

به عنوان یه دختر از جنسیتم واقعا بدم میاد 

پسر بودن خیلی بهتره

بار ها بهم ثابت شده

احترامی ک پسرا دارن رو دخترا ندارن

چه توی شغل چه خانواده

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
ببین شوهرم برا مامانش شوهره .حمایت کامل.برا باباش وردست وپادوعه.برا داداشش پدره...برا بقیه هم برادر. ...

خب این که همش پیش خانوادشه پس دردش چیه ک میگه زن پسرو برمیداره میبره😐

شما دارید به جنسیت خودتون میگید نکبت؟؟؟ نکنید این کارو، انچنان که خانمها نسبت به جنسیت خودشون خشم دا ...

یه روزی منم حرفای شمارو میزدم...کلی دفاع از جنس زن

ولی روزگار کاری باهام کرده که الان دیگه یه کلمه ازون حرفهارو نمیزنم

به عنوان یه دختر از جنسیتم واقعا بدم میاد پسر بودن خیلی بهترهبار ها بهم ثابت شدهاحترامی ک پسرا دارن ...

بعد از ازدواج بدترم میشههه

خب این که همش پیش خانوادشه پس دردش چیه ک میگه زن پسرو برمیداره میبره😐

چه میدونم والا...مثلا فکر میکنه اگه مثل من پسرم پیشم نباشه چی...احمق فک میکنه شهید زنده ست