2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 37 پست
شوهرت بهت میچسبه؟؟؟والا شوهر منم همینه عین سریش چسبیده بهم🥴😁

نه عشقم به خانواده اش میچسبه....اولیت اونا هستن

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روزی منم حرفای شمارو میزدم...کلی دفاع از جنس زنولی روزگار کاری باهام کرده که الان دیگه یه کلمه از ...

عزیزم حالا ناراحتید، جنسیت مرد هم چندان خوشبخت نیست باور کن، قبول دارم ازادی هایی دارند که ما خانمها واقعا از این ازادی ها دوریم، ولی خیلی از این کارها را خود خانمها به سر هم میارند، شما دقت کن متوجه میشی که اگه خانمها مثل اقایون جنسیت و هم جنسشون را دوست داشتن این مکافاتها برای خانمها نبود.

انشاالله خدا ناراحتیتون را بر طرف کنه عزیزم🌹

عزیزم حالا ناراحتید، جنسیت مرد هم چندان خوشبخت نیست باور کن، قبول دارم ازادی هایی دارند که ما خانمها ...

عزیزم کدوم مردی بی حرمتی که بهش میشه از طرف خانواده ی زنش رو تحمل میکنه؟؟؟؟

اکثراااااا خودشون نمیرن هیچ تازه زن رو هم منع میکنن...اونوقت زن بدبخت کلی باید حرف و نیش و کنایه بشنوه ولی باااز رابطه رو باید ادامه بده.در بهترین حالت خودش نمیره ولی شوهرو بچه هاش میرن....کدوم مردی به خاطر زنش و احترام زنش رابطشو محدود میکنه

چند وقته ازدواج کردی؟خودت چند سالته؟همسرت چند سالشه؟

۸ساله ازدواج کردم

۲۷سالمه

شوهرم ۳۴سالشه

پیرشدم از دست کاراشون

عزیزم کدوم مردی بی حرمتی که بهش میشه از طرف خانواده ی زنش رو تحمل میکنه؟؟؟؟اکثراااااا خودشون نمیرن ه ...

همسر من بی حرمتی از طرف خانواده من ندیده 

ولی به خاطر من ربطش رو با خانواده خودش محدودکرده

همسر من بی حرمتی از طرف خانواده من ندیده ولی به خاطر من ربطش رو با خانواده خودش محدودکرده

چه شوهر فهمیده ای داری...قدرشو بدون

فکر نمیکنی شاید بی سیاست عمل کردی؟؟؟بچه هم داری؟

سیاست ندارم .ولی شوهرمم خیییییلی حمال تشریف داره....اصلا ملکه ی ذهنش شده که باید کارای همه رو انجام بده

سیاست ندارم .ولی شوهرمم خیییییلی حمال تشریف داره....اصلا ملکه ی ذهنش شده که باید کارای همه رو انجام ...

اینقدر تو خونه براش برنامه بریزو کار بتراش که وقت نکنه برای کس دیگه کاری کنه 

تو خونه فیلم ببینید 

بازی کنید و ...

اینقدر تو خونه براش برنامه بریزو کار بتراش که وقت نکنه برای کس دیگه کاری کنه تو خونه فیلم ببینید باز ...

بابا شاکی میشه...میگه تو خیلی توقعت از من زیاده.خیلی وابسته ای....

من توقعم زیاده ولی اونا حتی کار بانکیشونو میسپارن به این توقعشون زیاد نیس

بابا شاکی میشه...میگه تو خیلی توقعت از من زیاده.خیلی وابسته ای....من توقعم زیاده ولی اونا حتی کار با ...

اگه این راه جواب نداده پس بی محلش کن 

مستقل شو 

خودت خودتو سرگرم کن طوریکه بیاد دور برت بچرخع 

من خودم این روش رو دارم 

اینقدر خودم برا خودم سرگرمم که شوهرم التماس می‌کنه دو دقیقه باهاش حرف بزنم و بهش محل بدم😁

اگه این راه جواب نداده پس بی محلش کن مستقل شو خودت خودتو سرگرم کن طوریکه بیاد دور برت بچرخع من خودم ...

اره این جوابه.فقط بدبختی من ادم مستقل شدن نیستم...کلا نمیشه انگار وخصوصا با بچه...

هرچند بی محلی هم کنم بااااز تا جایی که میشه میره حمالیشو میکنه و تایم اضافیش یاد من میوفته