2777
2789
عنوان

تولد پسرم

221 بازدید | 17 پست

سلام به همگی

تولد پسرمه 

می‌خوام خانواده همسرم دعوت کنم

کلا شش تا آدم بزرگ هستیم دو تا بچه 

مشکلم اینه خانواده همسرم سنتی پسند هستند و نمی‌دونم غذا چی انتخاب کنم. مثلا سالاد ماکارونی ، سالاد سزار ، پنیر پیتزا نمی‌خورند یا مثلا دسرهای مثل تیرامیسو و پان اسپانیا رو نمیخورن 

نظر خودم روی سوپ شیر و فسنجون با مرغ و کشک بادمجون هست 

یا سوپ شیر و قیمه بادمجون ولی نمی‌دونم کنارش چی بزارم مثلا زرشک پلو با مرغ 

دسر نمی‌دونم چی بزارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ژله خوبه یا آب طالبی بستنی آب هویج بستنی فالوده بستنی نمیدونم چی بیشتر دوست دارن غذا هم بنظرم سالاد ...

آب هویج بستنی به نظرم استقبال کنند ولی اگه آب هویج از قبل بگیرم بزارم یخچال بد نمیشه ؟

عزیزم به نظر برای تولد هردو خانواده را بگو

غذا مرغ و بادمجون شکم پر با فسنجون 

فینگر فود هم درست کن برای میزش

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
آب هویج بستنی به نظرم استقبال کنند ولی اگه آب هویج از قبل بگیرم بزارم یخچال بد نمیشه ؟

من اینو نمیدونم

اگر میتونی یبار امتحانی کمی اب بگیر بریز بطری درش محکم ببند ،ببین بد میشه یا نه

عزیزم به نظر برای تولد هردو خانواده را بگوغذا مرغ و بادمجون شکم پر با فسنجون فینگر فود هم درست کن بر ...

خانواده خودم پونصد کیلومتر ازم فاصله دارند و شرایط اومدن ندارند متاسفانه:((((

اخی چقدر تعداد کمه 

من خانواده همسرم چهل نفر شدن تولد دخترم😆

فسنجون و مرصع پلو یا قورمه سبزی و زرشک پلو با مرغ 

یا مثلا میکس چلوکباب و جوجه

سالاد کاهو با سالاد گل کلم 

ژله و دسر کاراملی 

سوپ قارچ و شیر

نوشیدنی هم میشه موهیتو گذاشت

و دوغ 

خوبه دیگه

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
عزیزم به نظر برای تولد هردو خانواده را بگوغذا مرغ و بادمجون شکم پر با فسنجون فینگر فود هم درست کن بر ...

یعنی فسنجون با گوشت قلقلی درست کنم بعد زرشک پلو با مرغ ؟ 

اگه شب قبل بگیری تا فردا بد نمیشه ولی کلا دو روز موندگاره و اینکه خودت اب هویج رو بگیر یا از جایی بخر که همون لحظه میگیره

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
اخی چقدر تعداد کمه من خانواده همسرم چهل نفر شدن تولد دخترم😆فسنجون و مرصع پلو یا قورمه سبزی و زرشک پ ...

عزیزم خانواده همسر من به خاطر شغلشون شهرهای مختلف هستند فقط دو تا برادرشوهرم با ما یک شهر هستیم

اگه شب قبل بگیری تا فردا بد نمیشه ولی کلا دو روز موندگاره و اینکه خودت اب هویج رو بگیر یا از جایی بخ ...

آب میوه گیری خودم خیلی خوبه ولی دیدید کلا آب هویج کثیف کاری داره تفاله هاش و جمع کردن و شستن دستگاه، آب میوه فروشی بهم اتفاقا نزدیکه باید برم ببینم آب هویج چقدر میگیره