2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدتر نمیشه فقط بازم توی زندگیت کمبود داری من مجرد ک بودم یکم دست پدر ومادرم خالی بود الان شوهرم یکم بهتره از خونه پدرم ولی خیلی بهم توجه و احساس نشون نمیده همیشه مثل این عقده یام

اول خودش و اخلاق خودشو ببین و بعدش خانوادش .اصلا نگو خانواده مهم نیست . من یکساله دارم از تو داغون میشم سر خانوادش . خدا ازشون نگذره .هر چی دعوا و بحث داریم سر این از خدا بی خبراست. مخصوصا خواهرش

چکار کرد

وارد جمع  ک شد سلام نکرد فقط کله تکون داد اول اومد تو زنها نشست هرچی میگفتن برو سمت اقایون نمیرفت 

سرش یسره تو گوشی بود 

اعصابم بهم ریخت مهمونی رسمی بود جلوی خیلیا خجالت کشیدم با فامیلای بابام حال نمیکنه اینجوریه 

بدتر نمیشه فقط بازم توی زندگیت کمبود داری من مجرد ک بودم یکم دست پدر ومادرم خالی بود الان شوهرم یکم ...

منم برای همین میگم به دوستی داشتم پسر بود فوت شد ولی وقتی باهم بودیم خیلی بهم محبت میکرد خیلی پسرخوبی بود

سام و مهربان عشقن