2777
2789

من پکیج کامل کرم شب و روز و ضدچروک و دور چشم و تونرش رو خریدم.دوماهه دارم استفاده میکنم

ولی یکی از آشناها گفت که اصولا تقلبی ان.کاش مارکای دیگه میگرفتی

میخوام ببنیم واقعا هست کسی که راضی نباشه

لحظه قشنگیه وقتی که یواشکی برگردی تا بتونی عشقتو نگاه کنی ، بعد ببینی که اون ، دستاشو گذاشته زیر چونه اش و زل زده بهت.... :)

میگن قیمتش ارزونتره از خیلی از مارکاست .پس حتما یه دلیلی پشتشه

ولی من تقریبا از کرم دور چشمش راضیم. کبودیمو یکم بهتر کرده

لحظه قشنگیه وقتی که یواشکی برگردی تا بتونی عشقتو نگاه کنی ، بعد ببینی که اون ، دستاشو گذاشته زیر چونه اش و زل زده بهت.... :)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم دارم از محصولاتش استفاده میکنم... اتفاقا فکر میکنم تنها محصوللتی که تقلبی میستن و مطمینی اصلن همینان ، چون سفارش میدی و میارن ... 

من تا الان هرچی گزفتم خوب بوده جز پنکیکش ، از رژ لب و بالم لبشم راضی بودم ، تونر و ژل شستشو دهنده و اسپری ضد عرق و .. دارم استفاده میکنم

اون كرم دورچشمش كه آبيه سرش رولر داره خيلي خوبه من استفاده كردم،آره بعضياش تقلبيه ولي كلا از رو كاورش ميتوني تشخيص بدي كدوم اصله كدوم تقلبي،يه تقويت مژه ابرو هم داره كه خيلي عاليه،ريمل د وانش هم خيلي خوبه،كرم دور چشم كاسه اي با كرم دور چشم جيبيشو استفاده كردم خوب نبود

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
کرم روز وشب اورآل بگیر واقعا عالیه 

دوستم از چه نظر میگی عالیه؟

میگن قیمتش ارزونتره از خیلی از مارکاست .پس حتما یه دلیلی پشتشه ولی من تقریبا از کرم دور چشمش راضیم. ...

اتفاقا قیمتهاش ارزون نیست ، شما از کجا خرید میکنین ؟ اینطور من متوجه شدم هر پونزده روز یه کات ارایه میده با یکسری محصول خاص که این محصولات تخفیف خوردن ... مثلا اسپری ضد تعریقشو من تو تخفیف ۱۹ خریدم .... یا پنکیکش تو تخفیف ۴۰ بود ... نمیدونم ولی برای من همچینم ارزون نیست 😂

اتفاقا قیمتهاش ارزون نیست ، شما از کجا خرید میکنین ؟ اینطور من متوجه شدم هر پونزده روز یه کات ارایه ...

منم این پکیجش رو تو تخفیف خریدم 320 تومن که اگه جدا جدا میخریدم میشد 560 تومن

ولی درمقابل مارکای آمریکایی خیلی پایینه.مثلا من یه دورچشم پرسیدم 340 تومن😢😢😢

میگن قیمتش ارزونتره از خیلی از مارکاست .پس حتما یه دلیلی پشتشه ولی من تقریبا از کرم دور چشمش راضیم. ...

تو یه کلمه میگم عالیههه شک نکن

من همه چیم اوریفلیمه

با درد صبر کن که دوا میفرستمت
تو یه کلمه میگم عالیههه شک نکن من همه چیم اوریفلیمه

جوابم گرفتین از کرم هاش؟؟

اون كرم دورچشمش كه آبيه سرش رولر داره خيلي خوبه من استفاده كردم،آره بعضياش تقلبيه ولي كلا از رو كاور ...

دور چشم اوپتیمالز باید باشه

جوابم گرفتین از کرم هاش؟؟

ببین من فیس واش کرم آبرسان تونر کرم پودر دور چشم ریمل روغن مو شامپو و کلی چیزای دیگه استفاده کردم خیلی خوبه،

البته من 20 سالمه

ولی مامانم 44 سالشه از کرماش خیلی راضیه تازه پوست مامانم حساسه هیچ کرمی جز اوریفلیم نتونست استفاده کنه

ببین من فیس واش کرم آبرسان تونر کرم پودر دور چشم ریمل روغن مو شامپو و کلی چیزای دیگه استفاده کردم خی ...

ممنونم بابت جوابت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز