2777
2789
عنوان

میترسم

194 بازدید | 20 پست

یک دو سه شب دخترم میگه از آشپزخانه صدا میاد منم تو خواب میگم بخواب اما دیشب خوابم نبرد ساعت 3 شب بود از آشپزخانه صدا آمد رفتم نگاه کردم کسی نبود من به جن اعتقاد ندارم نميدونم شاید موش بود گربه بود

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

ببخشید پست میزارم گلم ؛ اگر کسی دوست داشت توی تایپیک اخرم بیاد💖

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری می‌کنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری می‌کنه بدون اینکه شما کاری کنید؟ چیزی درون شما هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت....

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ

تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی...

بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری می‌کنه ت ...

واقعا الان من دارم میمیرم از ترس😔

یعنی میشه خدا نذاره جنا ما رو بزنن یاببرن؟

😢😭

نمیتونم بخوابم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

منم منم منم ایییی خداااا

صدا انگار یکی دا راه میره 

واقعا الان من دارم میمیرم از ترس😔یعنی میشه خدا نذاره جنا ما رو بزنن یاببرن؟

کی باعث تپیدن قلبتون و نفس کشیدنتون میشه؟ شما کاملا تحت مراقبت خدایید.....هیچ چیزی در این دنیا نمیتونه به شما آسیب بزنه چون تموم دنیا آغوش خداست که شما رو بغل کرده..

اوووف نگو خودم مغزم داره میترکه. دارم میمیرم از ترس

بنظرت جن است یا چیز دیگی 

2790
2778
2791
2779
2792