2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 20 پست
نَحْنُ أَوْلِيَاؤُكُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَفِي الْآخِرَةِ ۖ ما در دنیا و آخرت یار و دوستِ شم ...

با اینکه اییینقد به خدا اعتقاد دارم ولی بعضی جاها مث الان کوتاهی میکنم تو اعتقاداتم. من که میدونم تا خدا نخاد برگ از درخت نمیوفته دیگه غصه چی رو میخورم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با اینکه اییینقد به خدا اعتقاد دارم ولی بعضی جاها مث الان کوتاهی میکنم تو اعتقاداتم. من که میدونم تا ...

حتی اگه هیچ اعتقادی هم نداشته باشید خدا هر لحظه هواتونو داره و همیشه کنارتونه چون خدا بینهایت عاشق شماست و میتونید این حضور رو خودتونم حِس کنید...

قُلْ لَنْ يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا
بگو: هرگز چیزی جز آنچه که خدا براى ما مقرر ولازم داشته به ما نخواهد رسید که او یار و یاور ماست...

حتی اگه هیچ اعتقادی هم نداشته باشید خدا هر لحظه هواتونو داره و همیشه کنارتونه چون خدا بینهایت عاشق ش ...

اره. شکر هستین.

دیشب گفتم خدا رو تو پیاماتون میبینم مث الان‌ بخایم لحظه ای غافل بشیم شما یاداوری میکنید. مچکرم واقعا

اره. شکر هستین.دیشب گفتم خدا رو تو پیاماتون میبینم مث الان‌ بخایم لحظه ای غافل بشیم شما یاداوری میکن ...

همه اش کار خداست وگرنه ما کاره ای نیستم...

وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ
ما از شاهرگ او به او نزديكتريم..

2790
2778
2791
2779
2792