2777
2789
عنوان

دختر بودن مزخرف ترین حس دنیاست

253 بازدید | 17 پست

مخصوصا موقع ازدواجش 

۲۹ سالمه خیلی وقته از سن ازدواجم گذشته واسه اینکه خانوادم رو هرکی یه عیب گذاشتن یکیو گفتن فلانه یکیو گفتن بهمانه 

موقع نوجونیم هم خوش بر و رو بودم خواستگار زیاد داشتم اصلا نمیذاشتن کسی ازم خواستگاری کنه 

خلاصه الان یه پسر ۳۸ ساله خواستگارمه

اینم خانوادم دل دل میکنن ولی خودم چون از تنهایی خستم نشناخته قبولش کردم.

ولی مثلا مامانم میشینه میگه اینم رد کنیم این مجرد میمونه دیگه، خیلی حالم بد میشه از این حرفا 

یا مثلاً داداشم میشینه میگه ببینی این خوبه بده بعدم‌مسخره می‌کنه از چشمم میفته

چقدر دخترا بدبختن یه جایی نگاه میکنم میبینن نه خانوادشون دوستشون داره نه خواستگارشون خیلی آدم حسابیه و همیشه باید با احساسات بد باشه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیست 

مهم اینه که خودم عاشقه خودمم 

عاشقه دخترونگیم 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بستگی داره تو چه نوع خانواده ای بزرگ شی ...چطوری اطرافیانت باهات رفتار کنن.. وگرنه واقعا دختر بودن بد نیست

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆

نمیخوام از بد بودن پسرا غر بزنم ولی خب توصیه میکنم با این دیدگاه ازدواج نکنی همیشه ادم مناسب پیدا میشه با این استدلال که کسی نیست با یکی که خوشت نمیاد ازدواج نکن ازدواج شوخی نیست با یه تصمیم اشتباه یه عمر اذیت میشی

بیخیال شوهر باباهمچین تحفه ایم نیس بخدا

دیگه من یبار تو عقد جدا شدم خیلی شکستم مجبورم ازدواج کنم حرفهای پشت سرم کم بشه 

شما که دارین نمیدونین آدم ممکنه چه سختی های بکشه

مگه همه ی دخترا باید ازدواج کنند؟؟؟اون مال زمان قدیم بود ک دختر میوردن بعدم ده دوازده سالگی شوهرش میدادن میرف چون دخترا اون زمان هنری غیر از زاییدن و کلفتی بلد نبودن و شوهر کردن  تنها هدف زندگی شون بود. الان دیگه هدف نیست و یه گزینه س ک یا میتونه تیک بخوره یا نه

نگران حرف داداشت هم نباش بگو جوجه رو اخر پاییز میشمارن بزار ببنیم کیو بهت میدن...

ازش بدم نمیاد خانوادم کاری میکنن از چشمم میفته

ارزش های خودتو بسنج ببین تا چه حد حرف خانواده معقوله با یه مشاور یا بزرگتری که قبولش داری مشورت کن چند بار با پسره صحبت کنید بیرون برید روحیاتش رو بهتر بشناسی بعد تصمیم بگیر