سلام.من ازوقتی کنکور دادم فک میکردم اگه باری از رو دوشم برداشته شه از اون حالت افسردگی و خنثی بودن خارج میشم ودلم میخاد برم بیرون، اماالان همش خونه هستم واهنگ گوش میدم وگریه میکنم و باکوچکترین حرف میرنجم وعصبی میشم میخام بدونم شما چطورهستین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وقتی سر جلسه این بودم فکر کن بعد کنکور چجوری بودم😂😂😂😂
هیچ حس خاصی نداشتم بعد کنکور
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
ولی با همین کارا باز پیراپزشکی ازاد می آوردم و رتبه ام خوب شد😂
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
پروپرانولی چیزی کاش میخوردی سرجلسه که استرست کم بشه
چون استرس عملکرد رو خیلی پایین میاره
امروز حدودا با ۳ یادتان کاربر درگیر شدم و دعا میکردم جواب منو ندن تا بیشتر عصبی نشم ولی کرم دارم نمیتونم بهشون چیزی نگم اما بعد دعامیکنم چیزی نگن وخفه شن😂
اره ب جدی عملکردم پایین اومد ک برا اون درسا نصف وقتمو از دست دادم.
ایشالا جبران میکنی و نتیجه زحماتتو میگیری عزیزم