2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخصصیشو نمیدونم.ولی من همیشه روی جای جوشام بتامتازون میزنم عالیه مث ایینه میشه پوستم,

میگن خیلی لایه بردار قوی هست 

ضررندارع؟

فقط روی جوش میزنیذ؟ 

چندبار میزنید؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بنظر تو ی پماد۱۵.۱۶تومنی میتونه لایه بردار قوی باشه؟؟😂😂

نیس😐

پس من با یه چی دیگ اشتباه گرفتم

چجوری باید بزنیم 

خیلی منم جوش و لک دارم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

پماد فوق العاده ایه من هیچوقت نمیزارم تموم شه.در حقیقت روی جای  جوش.لک سوختگی و هر  لکی عالیع

اینو چندسال پیش ی  خانم ارایشگر  بهم معرفی کرده بود خدا خیرش بده.منم ب هرکی لازم باشه معرفی میکنم

ی کوچولو اندازه نخود دربیار بزن رو جوشات..قبل از خاب بزنی  عالیه چون تا صب میمونه..برا من ۳.۴شبه پوستمو عالی کرد.درحالیکه پوستم افتضاح بود از جوش

من روی  جای تبخالم میزنم عالیع.

دختر دوازده ساله چجوری تنها دکتر بره گلم😓😔دکترم گفت خوب نمیشه😓درمان نداره من چه گناهی کردم تو این ...

خودتو اذیت نکن..خانوادرو نمیشه عوض کرد..الان چندسالته؟من خودمم وابسته م متاسفانه