2777
2789
عنوان

marzi رفت و برگشت💃💃💃💃

5920 بازدید | 138 پست

همچنان با جوجه ای در درون به این سو و آن سو میروم😂

دوستانی که در جریان تاپیکِ دیشبم هستند میدونن

امروز رفتم یه nst دیگه دادم و یه انقباضِ خطرناک بیشتر نداشتم بقیه اش روگفتن کاذب و بی خطره😊

الان 3 روزه هی هیوسین میدن بزنم و برگردم خونه😒امروزم یه رینگر و یه هیوسینِ دیگه بهم داد که بزنم و گفت برو تا دوشنبه صبح استراحت کن😍

البته من نزدم😒گفتم اگر شدید شد میرم میزنم

راستش خیلی ذوق کردم😅میخوام سرِ موقع باشه

البته هنوزم انقباض دارم و دراز کشیدم اما اگر منظم شد باید برم بیمارستان و این دفعه رفتم دیگه ولم نمیکنن😦

باز دمِ دخترم گرم که باهام همراهی میکنه آخه موقع رفت توی ماشین چند تا انقباضِ دردناک داشتم موقع برگشت هم همینطور اما حینِ nst خیلی شیک فقط لگ میزد 😊 عجیجم

خلاصه که بازم بهم محبت کنید و دعا کنید این چند روزم بخیر بگذرونم تا دوشنبه

انشالله حاجت روا بشید🙏

.Pain🔥you made me a believer

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای عزیزمممم، انشاءالله چندروز دیگه صحیح و سالم بغلش میکنی و صورت ماهشو میبوسی  

به نکات زیر توجه شود: 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 

خداروشکر عزیزم😍😍😍😍

فقط به دکترت بگو اماده باشه چون انقباض ممکنه باعث پاره شدن کیسه آب بشه مثل بلایی که سر من اومد

ایشالا نی نیت به موقع بدنیا میاد ولی دکترت آماده و در دسترس باشه بهتره احتیاط شرط عقله

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

خدا رو شکرررر مرضی خانوممم...از صب تو فکرت بودم ....منتظر خبر زایمانت بودیم😄😄😄

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥