2821
2789
عنوان

طلاقق

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 41 پست

زندگی با ادم شکاک سر انجامی نداره  ستونهای زندگی اعتماده

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
تو که تجربه داشتی تو دیگه چرا ....با عجله ازدواج کردی

احمق بودم.اولی ۱۸ ساله.

دومی ۲۲.

وقتی خانواده آزادی ندن همین میشه.وقتی ازدواج سنتی باشه همین میشه..وقتی فک کنن ک تو خونه ترش میکنی همین میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تورو قران تورو قران تورو قران اشتباه منو نکن الان با ی بچه بدبخت شدم پدرم درومده نابود شدم نمیتونم طلاق بگیرم ب خاطر بچم دقیقا شوهر منم همین بود سوختم نابود شدم بخدا امشب از دستش خون گریه کردم دیگ

واقعانم همینه میگه آبروم مهمترهبرام سواله واقعا دیگه نمیتونم شوهر کنم یعنی؟🥲

واقعا شوهرکردن اینقد مهمه؟؟؟ شما ۱۷سالته بهتره به رفاه و مستقل شدن فک کنی نه شوهر کردن دوباره بازم هرجور صلاح خودتونه

نه مطمئن باش یکی پیدا میشه....اونی ک لیاقتت رو داره خدا خلق کرده شک نکن.

می‌دونی من با خوات خودم ازدواج نکردم 

من چون پسرخالمه مامانم اینا همش مجبورم میکردن که پسر خوبیه منم قبول کردم گفت اگه نکنی دیگه ازدواج نمیزارن بکنی اینا من ۱۷سالمه هنوز🥲

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

سلام عزیز دلم .. تمام تلاشتو بکن برای ادامه رابطه و زندگیت ... اگر دیدی هر کاری میتونسنی انجام دادی و نمیتونی با این شرایط زندگی کنی ... جدا شو ... البته تاکید میکنم تمام راه ها رو برو که بعد پیش وجدان خودت شرمنده نباشی 

واقعا دیگه نمیکشم خسته شدم زندگیم خیلی خراب شده همش میگن پشیمون میشی،ولی من دیگه حتی دوسشم ندارم🥲

خوب چه کار کردی که اون بی اعتماد شده؟

گاهی اوقات مسئله حق و ناحق نیست

که مثلا بگیم ما حق داریم فلان کار رو بکنیم ولی اون نباید بی اعتماد بشه....

چون اعتماد بر این اساس شکل نمیگیره

نحوه برخورد ما میتونه حس اعتماد بده

و اعتماد باید ایجاد بشه

اگه ضربه خورد باید ترمیم کرد

و تکنیک داره

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

اولا شما هنوز سنی نداری که قرارنباشه برات خواستگار نیاد.

بعدش دوران عقد رو گذاشتن برای آشنایی تا بهتر همدیگرو بشناسید.

اگه میبینی شکاکه همین تمومش کن که فردا وارد زندگی دو نفره بشی سخت‌تر میشه جدا بشی

تورو قران تورو قران تورو قران اشتباه منو نکن الان با ی بچه بدبخت شدم پدرم درومده نابود شدم نمیتونم ط ...

الهی بمیرم برات🥲

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
احمق بودم.اولی ۱۸ ساله.دومی ۲۲.وقتی خانواده آزادی ندن همین میشه.وقتی ازدواج سنتی باشه همین میشه..وقت ...

تو دروارن نامزدی جدا شدی یا زیر سقف رفته بودین ؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
واقعا شوهرکردن اینقد مهمه؟؟؟ شما ۱۷سالته بهتره به رفاه و مستقل شدن فک کنی نه شوهر کردن دوباره بازم ه ...

میدونی مهم نیست...من تصمیم گرفتم طلاق بگیرم مستقل بشم نمیخوام شوهر کنم ...اینا منو میترسونن

خوب چه کار کردی که اون بی اعتماد شده؟گاهی اوقات مسئله حق و ناحق نیستکه مثلا بگیم ما حق داریم فلان کا ...

از قبل عقد همینجوری بوده واقعا نمی‌دونم چرا

من خودم ۲ سال بعد طلاقم خانوادم فهمیدن جدا شدم ... الان دیگه مثل قدیم نیست که همه عالم و ادم بفهمن جدا شدی تا خودت نخوای کسی نمیفهمه ولی تو چون از فامیله و شرایط منو نداری نمیتونی بدون اطلاع جدا بشی

می‌دونی من با خوات خودم ازدواج نکردم من چون پسرخالمه مامانم اینا همش مجبورم میکردن که پسر خوبیه منم ...

وای ۱۷ سالته؟

من نظرمو قبلنم گفتم

ازدواج بدون گذروندن دوره های آموزش مهارت زندگی ، خیلی سخته

یه ریسک بزرگه

کلی مشکلات و چالش توی زندگی هست

از خواستگاری تا عقد و عروسی و زندگی و .

کلی مشکلات هست که از نشناختن روان پسر و دختر ایجادمیشه

اگه قبل ازدواج اینا رو یاد نگیریم

زندگی با چوب و سنگ یاد میده... و این خیلی بده

ولی اگه یاد بگیریم زندگی شیرین میشه

و اگر هم به طلاق برسیم با آگاهی بوده و بعد پشیمون نمیشیم

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!