2777
2789
عنوان

طلاقق

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 41 پست
اولا شما هنوز سنی نداری که قرارنباشه برات خواستگار نیاد.بعدش دوران عقد رو گذاشتن برای آشنایی تا بهتر ...

تمام سعیمو میکنم طلاق بگیرم واقعا نمیتونم دیگه کم اوردم..‌

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
وای ۱۷ سالته؟من نظرمو قبلنم گفتمازدواج بدون گذروندن دوره های آموزش مهارت زندگی ، خیلی سختهیه ریسک بز ...

من واقعا الان نمیدونم چیکار کنم خونوادم خیلی روم فشار میزارن

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میدونی مهم نیست...من تصمیم گرفتم طلاق بگیرم مستقل بشم نمیخوام شوهر کنم ...اینا منو میترسونن

ببین جدا شی خونوادت میزارن سرکار بری یا توی خونه زندونیت میکنن؟؟؟؟ یا ببین اصلا میتونی جلوشون وایسی 

بی گدار به اب بزنی دلت برا همین خونه زندگیت لک میزنه ها

ببین جدا شی خونوادت میزارن سرکار بری یا توی خونه زندونیت میکنن؟؟؟؟ یا ببین اصلا میتونی جلوشون وایسی ...

اونکه اره میزارن من همین الانشم خونه پدرمم شوهرم اصلا 

اونکه اره میزارن من همین الانشم خونه پدرمم شوهرم اصلا

اصلا پولی بهم نمی‌ده که بخواد دلم تنگ بشه بازم پدرم تامینم میکنه...

بگو آبرو دست خداست

آخه خدا کجا گفته دختری که راضی نیست ببرید شوهر بدین...

خدا کجا گفته آبروی شما بسته به حرف مردم هست؟

خدا کجا گفته بسوز و بساز ولی طلاق نگیر؟

اتفاقا بعضی طلاقا واجبه ....

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

به نظرم برو مشاوره و بذار اون بگه طلاق بگیرید

اینطوری خانواده میگن رفتن مشاوره و مشاور گفته به صلاح نیست... اینطوری بهت برچسب نمیزنن امید به خدا

و یا پیش یه روحانی و بزرگی برو و کمک بگیر

اصلا پولی بهم نمی‌ده که بخواد دلم تنگ بشه بازم پدرم تامینم میکنه...

پس سعی کن به هیچ عنوان ناشزه نشی یعنی حکم عدم تمکین نگیره وگرنه طلاقت نمیده ‌و خودشم میره زن میگیره و یه اسم توی شناسنامت تا ابد میمونه 

تمام سعیمو میکنم طلاق بگیرم واقعا نمیتونم دیگه کم اوردم..‌

وقتی دلت پیش این نیست و قابل اصلاح نیست

یا دلت پیش کس دیگس

طلاق بگیر 

چون بعدا مشکلات بیشتر میشه

چون پسر و دختری که بخوان اصلاح کنن 

به مرور زمان نزدیک میشن حتی اگه الان اختلاف داشته باشن

ولی اگه نخوان اصلاح کنن

مثل یه دو تا خط با زاویه ۳۰ درجه هستن که هر چی ادامه میدن از هم دورتر میشن

بگو آبرو دست خداستآخه خدا کجا گفته دختری که راضی نیست ببرید شوهر بدین...خدا کجا گفته آبروی شما بسته ...

والا اخه اینا چرا فقط به فکر آبروی خودشونن🥲

به نظرم برو مشاوره و بذار اون بگه طلاق بگیریداینطوری خانواده میگن رفتن مشاوره و مشاور گفته به صلاح ن ...

میدونی من قبلا یبار رفتم مشاوره گفتن طلاق بگیر اما اینا حرف نکردن خوب فرصت بده...دادم الانم باز اگه بزارن میرم مشاوره ایندفعه واقعا جدی گرفتم

وقتی دلت پیش این نیست و قابل اصلاح نیستیا دلت پیش کس دیگسطلاق بگیر چون بعدا مشکلات بیشتر میشهچون پسر ...

الان واقعا خیلی دور شدم اصلا همه بگن درست میشه من میدونم درست بشو نیست من نمیخوام درست بشه دیگه

2790
2778
2791
2779
2792