2777
2789
عنوان

نامزدی

125 بازدید | 15 پست

نامزدی هستم قبلش منوپسرخالم بهم علاقه داشتیم تا پسرخاله مو میبینم نامزدموفراموش میکنم اینم بگم پسرخاله خیلی زیبا هس باچشمای رنگی اما خانواده واخلاق نامزدم بهتره چرا واقعاادما اینجورین ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم نامزد داري نبايد اينطوري باشه ، ظلم در حق نامزدت است 

خب چرا بله گفتي ،، وقتي هنوز از لحاظ عاطفي با خودت كنار نيومدي 

اول زندگي اينجوري باشي … به خدا ظلمه .. 

واقعا چرا ادما اينجوري شدن ؟! بشين با خودت فكر كن 

خیر همه اینجوری نیستن یکم چشم و دلت پاک باشه بد نیست پسر مردمو بدبخت کردی

من نامزدم ی پسرهمه چی تمامه اما یجوریه ک بعضیا اول بار میبیننش. چندششون میشع خودم گاهی گرمه گرمم گاهی سرد

عزيزم نامزد داري نبايد اينطوري باشه ، ظلم در حق نامزدت است خب چرا بله گفتي ،، وقتي هنوز از لحاظ عاطف ...

نمیدونم وقتی پسرخاله مو نمیبینم همه چیز عالیه اما امان ازاینکه وقتی میبینمش

من نامزدم ی پسرهمه چی تمامه اما یجوریه ک بعضیا اول بار میبیننش. چندششون میشع خودم گاهی گرمه گرمم گاه ...

هرجور باشه نامزدته خودت انتخاب کردی حقشه ی خانم عاشق و مهربون داشته باشه ک بهش عشق محبت توجه و علاقه بده و این وظیفه شماس 

پسرای دیگه هرچقدرم خوشگل باشن نباید چشمت ب اونا باشه از قیافه اونا ب شما هیچی نمیرسه دیگه انتخابتو کردی تموم شده

نمیدونم وقتی پسرخاله مو نمیبینم همه چیز عالیه اما امان ازاینکه وقتی میبینمش

شما با فكر خيانت زندگي رو شروع كردي بهتره همين الان جدا شين اينجور زندگي كردن ارزش نداره 

عزيزم دست روي دست بسيار است 

مگه خانم يه مرد خوشگل و خوشتيپ تو فاميل و اشنا و بيرون ببينه بايد دست و دلش بلرزه، حتما واسه همسرت هم زن زيباتر از شما تو جامعه فراوانه بايد تا يكي بهتر ميبينه به فكر فرو بره؟! طرز فكرتون وقيح است .. درست نيست 

اون جملتون كه شايد شوهرتون اينطوري باشه يا اينكه نوشتين  همه اينطوري هستن، فقط واسه راحت كردن عذاب وجدانت است ، مصداق اين است كه بگي  من خراب باشم إشكالي نداره چون همه خوابن ! 

هرجور باشه نامزدته خودت انتخاب کردی حقشه ی خانم عاشق و مهربون داشته باشه ک بهش عشق محبت توجه و علاقه ...

یجوری حس میکنم حال دلم کنارپسرخالم بهتربود نامزدموانگار بزور تحمل میکنم ولی خب اخلاق ما ب خانواده خالم نمیخوره یجوری ازدواج با نامزدم منطقی تره

یجوری حس میکنم حال دلم کنارپسرخالم بهتربود نامزدموانگار بزور تحمل میکنم ولی خب اخلاق ما ب خانواده خا ...

چرا اخه باید حال دلت پیش پسرخالت خوب باشه الله اکبر الان شوهرت همینو بگه من زنمو فقط بخاطر مثال تحصیلاتش گرفتم حال دلم پیش دخترخالم بهتره خوشگلتره درکش میکنی؟

شما با فكر خيانت زندگي رو شروع كردي بهتره همين الان جدا شين اينجور زندگي كردن ارزش نداره عزيزم دست ...

من خوشگل زیاد میبینم اما پسرخاله ام فرق داره هنوز بمن توجه میکنه زیاد خیلی خودمم ازاینکه اینجوری میشم ناراحتم درضمن نامزدم خیلی مشغله داره خیلی کم هست جواب منو بعد یک روز میدع فقط صب بخیراحوال پرسی شب بخیر