2777
2789
عنوان

وضعیت مالی خاستگارتون چقدر مهمه

988 بازدید | 85 پست

حقوقش کم 

عروسی نتونه بگیره 

ماه عسل نتونه ببره 

با خانواده همسر که اونم مستاجر بخواین زندگی کنی و... 

در این حد رو قبول میکنین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به شرایط خودم و پدرم داره 

تازه جدا از خودممممم

من خیر چون دوتا خونه و ماشین بابام داره شرایط گرفتن یه عقد توپ و جهیزیه توپم داره

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

کارتن خوابم باشم اینو قبول نمیکنم😐

بااین شرایط مجبوره ازدواج کنه مگه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

نه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بله چرا که نهاگر اخلاقش خوب باشه ملاک هامو داشته باشه قبول میکنمچون نه ملاکم پوله نه تشنه ی پول هستم

باور کن اخلاق واقعیه طرفو فقط وقتی که بری زیر یه سقف میتونی بفهمی!پسرا بازیگرای خوبین

ولمون کن 

اول زندگی همینه 

تو اول به اخلاق و دین و ایمانش توجه کن

حالا فک کردی اونکه عروسی میگیره وخونه داره و اینا خوشبخته 

باور کن همشون اینجور نیستن و خیلیاشون طلاق میگیرن خیانت میکنن و...

تو اول ببین طرف با خداعه نماز میخونه حلال خوره اخلاقش خوبه بعد اینا باشه پولو خدا میرسونه 

این نظر منه و خودم مجردم 

حالا خواهر منکه شوهرش مغازه داش خونه داش باغ داش ماشین داش چیشد ؟خیانت کرد  . 

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...