2777
2789
عنوان

فیلم بی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3761 بازدید | 63 پست
عزیزم ی سوال شغلتون تو روح و روان و روند زندگیتون تاثیر نمیزاره؟؟؟خواهرم خیلی درس خوند میخواست بره ح ...

نه بعد یه مدت عادت میکنی و باید مدیریت کنی بین کار و زندگیتو

اگه خواهرت روحیه حساسی داره نیاد تو این شغل 

اون وکیلم شاید روحیش حساس بوده شاید دلیل دیگه داشته 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
واقعا واقعیت دارن همچین پرونده هایی؟من نمیتونم باور کنم🥲

اره 

بدتر از اینام هست 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدتر از اون اینه که این پرونده واقعی بودخیلی دلم برای پسره سوخت

من بیشتر از همه تو این فیلم دلم برای پدر و مادر دختره سوخت. هیچکسم درکشون نکرد، همه فقط توقع بخشش داشتن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

واقعا واقعیت دارن همچین پرونده هایی؟من نمیتونم باور کنم🥲

گوگل بزن غزاله شکور باورمیکنی

جالبه ارمان انقدر امید ب زندگی داشت ک تا ارشد هم ادامه تحصیل داده بود تو زندان

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
من بیشتر از همه تو این فیلم دلم برای پدر و مادر دختره سوخت. هیچکسم درکشون نکرد، همه فقط توقع بخشش دا ...

من از پدر پسره متنفرم،اون جنازرو سر ب نیست کرده بود

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
حتما بعدش یه فیلم طنز ببین بشوره ببره واقعا اخرش بد تموم شد

اره حتما 

مثل فیلم مصلحت ک اونم زیبا بود 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

کجا بدون سانسور ببینمش

تو تلگرام دقیقا سرچ کن فیلم دختر دانمارکی یه چنل میاد فقط همین فیلمو گذاشته

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

گوگل بزن غزاله شکور باورمیکنیجالبه ارمان انقدر امید ب زندگی داشت ک تا ارشد هم ادامه تحصیل داده بود ت ...

جدی؟

یعنی تو اون وضعیت که قرار بوده اعدام بشه ادامه تحصیل میداده؟

فکر کنم خیلی پدرش مطمئن بوده که آزادش میکنن😑