2777
2789
عنوان

فیلم بی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3761 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که حقوقیم و کلی از این پرونده ها میبینم

عزیزم ی سوال شغلتون تو روح و روان و روند زندگیتون تاثیر نمیزاره؟؟؟خواهرم خیلی درس خوند میخواست بره حقوق اونم جنایی و این چیزا ولی عموهام و دوستاش منصرفش کردن یکی از دوستاشم ک وکیل بود سر ی پرونده خودکشی کرد.

فکر کردم براساس زندگی غزاله بود من با اهنگ محسن جاووشی ک نتونستم غمگینم کرد مخصوصا ک سروش گریه میکنه

اره همشهری 

بر اساس زندگی غزاله شکور بود ولی کارگردان گفته تلفیق چندتا پرونده بوده باهم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

پرونده واقعیه این خیلی بده 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
فکر کردم براساس زندگی غزاله بود من با اهنگ محسن جاووشی ک نتونستم غمگینم کرد مخصوصا ک سروش گریه میکنه

بله براساس زندگی آرمان و غزاله بود

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من اخرش گریم گرفت

من کل فیلم اشک ریختم. چون خودم دختر دارم، هردفعه الناز شاکردوست غمگین بود و گریه کرد، منم باهاش اشک ریختم💔

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اره همشهری بر اساس زندگی غزاله شکور بود ولی کارگردان گفته تلفیق چندتا پرونده بوده باهم

راستش تو جمع نمیتونم ببینم باید تنها بشم   

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

دختر دانمارکی چیه ژانرش چیه

بر اساس زندگی واقعی اولین ترنس‌ تو جهان که جراحی تغییر جنسیت کرد 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.