2777
2789
عنوان

فیلم بی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3761 بازدید | 63 پست
منم اتفاقا صبح دیدم و چون داستان زندگی غزاله بود زیاد تحت تاثیرم قرار نداد میدونستم چیمیخواد بشهمقصر ...

امان از دوست حسود

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟یعنی تو اون وضعیت که قرار بوده اعدام بشه ادامه تحصیل میداده؟فکر کنم خیلی پدرش مطمئن بوده که آزاد ...

بله چون خیلی پولداربودن و تا جنازه پیدانشه قانون اجازه قصاص نمیده و ازاونجاییکه اینا خیالشون راحت بوده هیچوقت پیدا نمیشه باارامش ب زندگیش ادامه میداد

ولی بعد۱۰سال ک خبری از جنازه غزاله نشد مجبور ب قصاص شدن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ازاد شد یا اعدام ؟؟

بعد۱۰سال اعدام،مادرغزاله گف اگ جای جنازرو نشون بدی میبخشمت ولی اینا معلوم نیس چ بلایی سر جنازه اورده بودن ک تا دقیقه آخر جاشو نگفت

بعد۱۰سال اعدام،مادرغزاله گف اگ جای جنازرو نشون بدی میبخشمت ولی اینا معلوم نیس چ بلایی سر جنازه اورده ...

وای انقدر ازین چیزا بهم میریزم هیچوقت دنبال نمیکنم😰

مهربون باشیم☺️
مرسی عزیزم.زیرنویسه؟

بله

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من بیشتر از همه تو این فیلم دلم برای پدر و مادر دختره سوخت. هیچکسم درکشون نکرد، همه فقط توقع بخشش دا ...

مثل واقعیت. چقدر بازیگرای مختلف رفتن رضایت بگیرن حاضر نشدن یک دقیقه خودشون رو بزارن جای اون خانواده اگر بچه خودشون بود پدر مادر پسره رو هم میکشتن😒 چقدر حالم بد میشه بعضیا هشتک نه به اعدام ارمان میزدن یک مشت بچه که هیچی نمیفهمیدن از درد اون مادر و پدر دختر

بله چون خیلی پولداربودن و تا جنازه پیدانشه قانون اجازه قصاص نمیده و ازاونجاییکه اینا خیالشون راحت بو ...

آرمان اعتراف به قتل نکرده بود یعنی؟ 

پس چی گفته بودن؟ 

من بی بدنو دیدم ولی اصلا قضیه غزاله و آرمانو نشنیدم

وای انقدر ازین چیزا بهم میریزم هیچوقت دنبال نمیکنم😰

دقیقا منم وقتی اولین بار پروندشو دنبال کردم تو گوگل تاچندروز حالم بدبود،مثل اینکه تیکه تیکش کرده بودن و تو چمدون از خونه خارج کردن

آرمان اعتراف به قتل نکرده بود یعنی؟ پس چی گفته بودن؟ من بی بدنو دیدم ولی اصلا قضیه غزاله و آرمانو نش ...

اول اعتراف کرد ولی بعد صحبت با پدرش و وکیل گف همه اون اعترافا از سر اجبار بوده و دروغ بوده،میرن خونه ارمان و میبینن زیر وان حمام خون خشک شده غزاله هست مطمئن میشن اونجا بوده و درگیری پیش اومده ولی هیچوقت جنازه غزاله پیدا نشد

اره همشهری بر اساس زندگی غزاله شکور بود ولی کارگردان گفته تلفیق چندتا پرونده بوده باهم

چون مادر غزاله شکایت کرده اینو میگن. بدون اجازه ی خانواده ی مقتول نباید فیلمشو میساختن. جرمه

میشه یجوری که آخر و خود فیلم اسپویل نشه خلاصه بدی اگه خوب بود ببینم؟

ماحراش و کل ایران می دونن. یه پسری دوست دخترشومیکشه و تا لحظه ی اعدام نمیگه جنازش و چیکار کرده

واقعا واقعیت دارن همچین پرونده هایی؟من نمیتونم باور کنم🥲

عزیزم این دقیقا براساس یه پرونده ی واقعی ساخته شده