2777
2789
عنوان

کیا اینجا تجربه عمل بینی داشتن

141 بازدید | 6 پست

سوال دارم در مورد قوز بینی 

من پنج ماهه عمل کردم از ماه دوم قسمت بالای پل بینی وقتی دست میارم یه بیرون زدگی استخون احساس میکنم😪 خیلی ریز اندازه نصف عدس وقتی نگا میکنم مشخص نیس فقط تو دست زدن معلومه 🥴سوالم اینه که ایا ممکنه تا چندماه دیگه این استخون بیرون زدگیش توی ظاهر معلوم بشه؟

بعد دکتر گفت فشارش بدم روزی ۵ بار اما این با فشار دادن داخل نمیره اصلا میترسم بدتر هم بشه حالا چکار کنم ماساژش بدم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی ازفامیلامون اینجوربود دوباره رفت عمل...من خودمم دلم میخادعمل کنم اما ی دکترخوب نمیشناسم.

یعنی چی؟ یعنی از ماه پنجم به بعد این بیرون زدگی بیشتر میشه؟

مال من الان ظاهرش خوشگله مشکلی نداره فقط خودم دستش میزنم حسش میکنم میترسم بیشتر بشه

یعنی چی؟ یعنی از ماه پنجم به بعد این بیرون زدگی بیشتر میشه؟مال من الان ظاهرش خوشگله مشکلی نداره فقط ...

زیاددرجریان نیستم ک چندماه بعدبود اما خودش میگف ی چیزی مث عدس سفت بوده بعد از چندوق ک بینیش حالت گرفته دیده اون خیلی تابلوعه دوباره رفته عمل کرده