2821
2789
فولیک اسید و ویتامین د میخورم

آهان چون گفتید وزوز میکنه گوشتون گفتم خدایی نکرده داروهایی که سمیت گوش میدن مصرف نکرده باشید.

برای این مشکل هم پیش متخصص گوش و حلق بینی برید ولی بگردید دکتر خوب پیدا کنید.

دختر عموم اینجور بود میگفتن از اعصابشه، اخر بار رفت پیش یه منخصص گوش و حلق و بینی، دیگه نشنیدم بگه گوشم وزوز میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان چون گفتید وزوز میکنه گوشتون گفتم خدایی نکرده داروهایی که سمیت گوش میدن مصرف نکرده باشید.برای ای ...

نه داروی خاصی استفاده نمیکنم، کاش میدونستین چی استفاده کرده، بازم ممنونم که جواب دادین

نه داروی خاصی استفاده نمیکنم، کاش میدونستین چی استفاده کرده، بازم ممنونم که جواب دادین

عزیزم من پیام شما را ذخیره میکنم، ازشون میپرسم، بهتون میگم.

ببینم اصلا خوب شدن یا دیگه حرفی از گوششون نزدن

بله متاسفانه فایده نداره.تنها درمانش اینه که بهش فکر نکنی.البته یه جایی خوندم با جراحی شاااااید خوب ...

بستکی به علتش داره که در بیشتر موارد علتی براش نیست چی رو میخوان عمل کنن آخه 

اگه از عصب باشه و دچار کم‌شنوایی شده باشین سمعک بزارین تا حد معقولی وزوزتون رو کاهش میده

یکی از دکترا گفته بود که سمعک وزوز رو بدتر میکنه برای همین نخریدم. تهران چوقت دکتر گرفتم ازش بپرسم اگه واقعا تاثی ر داره بخرم

یکی از دکترا گفته بود که سمعک وزوز رو بدتر میکنه برای همین نخریدم. تهران چوقت دکتر گرفتم ازش بپرسم ا ...

دکتر وحید مرادی سرآمد درمان وزوز هستن آدرس و شماره ایشون رو از گوگل پیدا کنین حالا که دارین تشریف میبرین تهران سر بزنین

اینم بهتون بگم سمعک تخصص شنوایی سنج هست و متخصصین گوش حلق بینی اطلاعی از آپشن ها و عملکرد های فرعی سمعک ندارن

2790
2823
2791
2779
2792