2777
2789

بنظرم نباید آخرش روح ملکه برمی‌گشت چون خودش خودکشی کرده بود

و اینکه موقعی ک روح اون سرآشپز وارد بدن اون زن شد دیگه نباید برمی‌گشت 

و ب نوعی روح ملکه تو جسم اون آقا و بالعکس به زندگیشون ادامه میدادن چون دوتاشون این شرایط رو قبول کرده بودن 

و اگه یادتون باشه انگار اون آقا یه بار دیگه ب استخر میوفته اونموقع باید روح ملکه به کل از دو تا جسم بیرون میومد و جسم اون آقا فوت می‌کرد و روح سرآشپز تو بدن ملکه ابدی میشد

و بیونگ این هم بعد مرگش با روح ملکه دنیارو ترک میکردن چون خودش هم پی برده بود ک اون خود واقعی ملکه نیست..

و روح اون سرآشپز هم با گذر زمان بیشتر و بیشتر ویژگی های زنانه پیدا می‌کرد 

حتی آخر سریال خود امپراطور هم متوجه تغییراتی در ملکه شد و گفت که جای یه چیزی خالیه چون ک بالاخره عالیجناب عاشق شخصیت مغرور و خودخواه سرآشپز شده بود نه ملکه ک فردی آروم و ساده بود

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

چ تحلیل خفنی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مشکل از نویسنده بود

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فیلم تو این ژانر نداری؟ 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

حالا فیلم تو این ژانر نداری؟

یه لیست از فیلم هایی ک دیدم رو میخوای بذارم؟

بهترینا از نظر خودم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

من خیلی وقتی پیش دیدمش و خوب یادم نیست ولی دقیقا آخرش حس میکردم نباید اینجوری میشد ولی نمیدونستم چطوری بهتره.

الان که میگی آره...روح ملکه باید با مردی که عاشقش بود میرفت.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چون خیلی وقت پیش دیده بودمش دقیق یادم نیس چیشد

راجب یه آقای سر آشپز بود ک موقع فرار از پلیس از ساختمون چن طبقه افتاد تو استخر و همزمان یه دختری رو دید ک ب طرفش میاد و همو میبوسن و از خواب پا میشه 

و میفهمه ک یه زن شده در دوره چوسان و حدودا بعد دو روز از خواب پا شده بود بعد اینکه خودشو تو دریا انداخته بود 

اینم عکس 

من خیلی وقتی پیش دیدمش و خوب یادم نیست ولی دقیقا آخرش حس میکردم نباید اینجوری میشد ولی نمیدونستم چطو ...

کامنتی ک پایین گذاشتم بخون ببین یادت میاد یا ن

کامنتی ک پایین گذاشتم بخون ببین یادت میاد یا ن

آره یادمه. فقط اسم کاراکترا و جزئیات اینجوریشو یادم نیست.

اونی که عاشق ملکه بود و مرد توی با شوهرم ازدواج کن هم بود و واقعا بازیگر فوق العاده ایه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یه لیست از فیلم هایی ک دیدم رو میخوای بذارم؟بهترینا از نظر خودم

اره اره

شخصیت پادشاه دوست نداشتم یکمی مظلوم بود

من اخیرا افسانه نوکدو رو دیدم جالبه شبیهشه بجورایی پسره خودشو شبیه زنا می‌کنه تا بفهمه خود واقعیش کی ...

دست شوما درد نکنه♥🖐🏻