2777
2789

من ی دایی دارم ۳۲ سالشه مجرده 

به معنای واقعیه کلمه مرده انقدری که اخلاق خوبی داره و صبوره و مهربون من مطمئنم هر دختری باهاش خوشبخت میشه اما ی مشکلی جسمی داره نمیتونم بگم چی تاحالا دوبار خواستگاری رفتیم قبول نکردن 

روز عاشورا زنداییم عکس داییم و که پیش علم گرفته بود و استوری گزاشته بودایشالله جونا برن پی بختشون 

مامانم میگه دستش درد نکنه دعا کرده

زنیکه مارمولک من منظور شومشو میفهمم میخوای دعا کنی تو دلت دعا کن این کاریه 

بیچاره داییم غرورش لابد له شده 

بنظر شما نیت این زن خیر بوده اخه؟ 

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگرفتم چیشد؟

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

یعنی عکس برادرشوهرش گداشته 

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
همیشه تیکه میندازه مطمئنم منظور دار بوده

خیلی حساسی ها

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره