2821
2789
عنوان

متاهلین

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 77 پست
کاش خدا شوهرهاتون رو عاقل کنه تا شما هم لذت زندگی کردن رو ببرید و هم نسل بعدی رو از لحاظ روحی سالم ت ...

کاش  نسل های بعدی که قراره بدبخت بشن اصلا به وجود نمیومدند.

کاش بعد از ۱۸ سال دختر وپسرها مستقل میشدن به اجبار و قانونی تا خودشون راه درست را پیدا کنند.،

منظورم به ازدواج نیست.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موندن ما بیشتر بخاطر ابرو وحرف مردم هست به اصطلاح نمیخوایم دشمن شاد بشیم یک لحظه تصور کن تو امریکایی ...

درسته، ولی کشور ما هم برای افراد بی سرپناه ،جائگاه خوبی نداره

برای همین پدر ومادرهای قدیمی پسر ودخترهاشون را مجردبه گور میکنند تا مثل خوشون بدبخت نشن.

ازدواج داره تا حد زیادی منقرض میشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

درسته، ولی کشور ما هم برای افراد بی سرپناه ،جائگاه خوبی ندارهبرای همین پدر ومادرهای قدیمی پسر ودختره ...

مسئله دیگه هم همین بی درامدی وبی سرپناهی هست اونم حل بشه کلی از ادمها جدا میشن

مسئله دیگه هم همین بی درامدی وبی سرپناهی هست اونم حل بشه کلی از ادمها جدا میشن

دقیقا

مخصوصا برای مجردها تا اول مستقل بشن ،بعد به فکر ازدواج بیفتن و فقط برای فرار از خونه پوری ازدواج نکنند.

امروز صبح زود بیدارشدم از حال بد خوابم نمی‌برد کافر شدم گفتم دیگه هیچکسو قبول ندارم

دقیقا

بدم میاد فکر میکنند مجردها تو متاهلی خبری هست.

منم همینطورهنوز هم میگم خونه شوهر بهتره، چون پدر ومادر وخواهر برادرهام بیشتر روی اعصابم میرن.نه راه ...

هیچ جا جای ما نیست ما خودمون فقط ذلیل کردیم 

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
ازدواج ت بهم خورده؟چت شده؟

نه حوصله بحث با هیچکس را ندارم.

مرتب هم باید باهاشون کل کل کنم،

دقیقامخصوصا برای مجردها تا اول مستقل بشن ،بعد به فکر ازدواج بیفتن و فقط برای فرار از خونه پوری ازدوا ...

مجردها رو نمیدونم مجردها بی تجربه ان اونها فقط دلشوون میخواد ازدواج کنن ماهاییم که پر از تجربه ایم ومیدونیم اگر روز شوهر نباشه هرگز سمت شوهر نخواهیم رفت ماها طعم همه چیو شنیدیم حاصر نیستیم دیگه خودمونو توقفس حبس کنیم البته خیلی زنها اینجوری نیستن وازدواج مجدد میکنن من طرز فکر خودمو میگم که شو۶ر هرچقدرم خوب باشه ازدواج خیلی سخت وپراز مسوولیته هرچند نجردی هم سختی دتره وچش خیلی هوس رانا دنبالته ونمیذاره با ارامش زندگی کنی

مجردها رو نمیدونم مجردها بی تجربه ان اونها فقط دلشوون میخواد ازدواج کنن ماهاییم که پر از تجربه ایم و ...

درسته

کاش مثل قدیم مکانهایی بود که جوانها از نطر جنسی ارضا بشن وفقط به خاطر این مسئله دست به خطای ازدواج نزنند.

آدم سرطان بگیره ولی ازدواج اشتباهی نکنه.

خیلی فکرت درگیرهاحساس میکنم نیاز به یه دوست بی شیله پیله داری

دوستهای بی شیله پیله هم دارم

اونها هم مثل من گرفتارند.

درستهکاش مثل قدیم مکانهایی بود که جوانها از نطر جنسی ارضا بشن وفقط به خاطر این مسئله دست به خطای ازد ...

میشن همین الانشم خیلی از علت نارصایتی همین بی بند  وباریاس هزاران نفر سر اینکه شوهرشون با یه مجرد خیانت کرده جدا شدن

ودیدشون به ازدواج خراب شده

به نظر من کاش حیا بیشتر بود اینجوری همون مجرد ها هم زودتر به شوهر میرسیدن اونوقت نیاز نبود به بی بند وباری کشیده بشن