2789
عنوان

متاهلین

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 77 پست
گاهی فکر میکنم خدا خودش ظالمهبرای همین ظالم ها را بیشتر دوست داره.خدا صبرش زیاده،

اسی. تاپیکاتو نگاه کردم. همیشه جامعه دولت. خدا رو مقصر میدونی! ینی ادمی مقصر نیست ی بار؟ جامعه رو ما اداره میکنیم؟ ینی از جنس ما؟ میگی کاش دولت فلان کلش خدا فلان. یک بار بیا باخودت بگوتو اتفاقی ک افتاده پیش روم چقدر من مقصرم. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من کی از شوهرم نالیدم شما به من نشون بده ؟؟؟؟؟؟

تو تاپیکهات زیاد هست 😑😐

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اسی. تاپیکاتو نگاه کردم. همیشه جامعه دولت. خدا رو مقصر میدونی! ینی ادمی مقصر نیست ی بار؟ جامعه رو ما ...

چرا انسان خودش هم مقصر هست.

ولی همه انسانها به یک اندازه باهوش نیستند

برای همین جامعه ودولت ضعیف انسانهای بی عرضه را له میکنه.

نمونه کوچکش قشر کارگران که از همه بیشتر زحمت می کشند وکمتر از همه نتیجه می بینند.

توی طنزهای تلخ هم دیدم که بچه انشا مینویسه ومیگه پدر کارگرم کاش لقمه تو حرام نبود تا برکت را در زندگیمون میدیدیم.

کاش کسانی بودند که انسانهای ضعیف را مثل علف هرز می کندند تا حداقل دانایان  در خوشبختی کامل زندگی کنند و  نادان هامزاحمشون نباشند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

میشن همین الانشم خیلی از علت نارصایتی همین بی بند وباریاس هزاران نفر سر اینکه شوهرشون با یه مجرد خی ...

در اصل دیدگاه افراد لذت وخوشگذرانی  و زندگی لاکچری شده.

اما مسائل جنسی خیلی زودتر از اینکه یک فرد به شخص پولدار تبدیل بشه وبتونه ازدواج کنه  رشد پیدا میکنه.

برای همین بارها دیدیم وشنیدیم که مثلا شما فکر می کنید چند درصد دختر وپسرهای سن بالا تا قبل از ازدواج رابطه را تجربه نکرده باشند.

واین یعنی قسمت سمی ماجرا، چون کسی که این روابط را قبلا داشته ،بعدا با روابط قبلی مقایسه میکنه ومشکلات جدی خیانت بیشتر میشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چرا انسان خودش هم مقصر هست.ولی همه انسانها به یک اندازه باهوش نیستندبرای همین جامعه ودولت ضعیف انسان ...

این که قانون طبیعت بهم میخوره..... خودت میگی علف هرز. پس وجود علف هرز هم ی دلیلی داره. 

درستهکاش مثل قدیم مکانهایی بود که جوانها از نطر جنسی ارضا بشن وفقط به خاطر این مسئله دست به خطای ازد ...

معدرت میخام اما اون وقت فرق ما با حیووون چیه؟ پس اون عقل و شعور چی میگه این وسط. ی سگ با همه ماده ای ارصا میکنه خودشو. یا هر ماده ای با هر سگی بچه دار میشه‌

بعد مثلا ما بشیم ماده سگ هر دفعه با یکی باشیم ک ارصا کنیم خودنونو. ینی شما فقطو فقط برای بحث ارصا شدن ازدولج کردی

دقیقامخصوصا برای مجردها تا اول مستقل بشن ،بعد به فکر ازدواج بیفتن و فقط برای فرار از خونه پوری ازدوا ...

هنه هم اینجوزی نیستن. قصدشون فرار از خونه پدری نیست. خیلیا دلشون میخاد تکامل پیدا کنن. ازدولج میکنن. 

درسته، ولی کشور ما هم برای افراد بی سرپناه ،جائگاه خوبی ندارهبرای همین پدر ومادرهای قدیمی پسر ودختره ...

کی گفته؟ سر پناه فقط کشور ما نداره؟ ینی تو این دنیا فقط این قسمت از خاک کره زمین بی سرپناه داره و جایگاهی نداره؟هند با این همه فقیر چی میگه.

این همه کارتن خواب تو کشواری دیگه چی میگن.....

چشماتو باز کن. 

ی چیزی رو کشنیدی بددن سند باور نکن. من تو اینستا افرادی ک اونور دنیا رو دنبال میکنم.از خود ایرانمونن. از کارتن خابگلی کشواری دیگه عکس میزاره

موندن ما بیشتر بخاطر ابرو وحرف مردم هست به اصطلاح نمیخوایم دشمن شاد بشیم یک لحظه تصور کن تو امریکایی ...

اگه برا ابرو بود خدا پیگفت ابرو داری کنید طلاق نگیرید. خیلیا ی زندگیو اط لجن درمیارن و شکوفا میکنن. مثلا ی خانمی تو هزار تا سختی چهار تا بچه تحویل جلمعه میده ک افتخار داره‌ 

[QUOTE=346787533]کی گفته؟ سر پناه فقط 

درست بخونید گفتم کشور ما هم،هم یعنی مثل بعضی کشورهای دیگه

از وقتی حامله شدم از ازدواجم متنفر شدم

میفهمم، ولی نمیدونم چرا این حس ها به انسان منتقل میشه.

حس گناه به آدم دست میده از بس افکار منفی به سراغ آدم میاد.

خدایا حکمتت را شکر