2789
عنوان

متاهلین

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 77 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی میفهمم چی میگی

کاش عدالتی وجود داشت

کاش خدا نمیذاشت انقدر روح و روان یه آدم بی گناه ک فقط ب قصد خوشبختی و آرامش ازدواج کرده بر هم بریزه

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶
صد درصد راضیم

صد در صد ، پس چرا انقدر تو تاپیکهات همش غر میزنی😅 مینالی، شوهرم اینجوری کرد اونجوری کرد، برادرشوهر فلان، مادرشوهر فلان

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

دقیقا من پدرم فوت کرده. داداش بزرگم مستاجره. دوتا داداش مجرد خواهر مجرد🥲الان فقد بخاطر بچهام موندم ...

من که اینقدر دلرحمم میترسم حتی نفرین کنم.

فقط میگم خدایا تمومش کن.

چون فکر میکنم ما را هم کسی نفرین کرده، بالاخره شاید سر اشتباهی یا نادانی که کردیم.

کاش آدم های بدبخت هرگز به دنیا نمیومدند.

بدبختی خودمون جدا،نیش وکنایه های دیگران جدا

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

خیلی میفهمم چی میگیکاش عدالتی وجود داشتکاش خدا نمیذاشت انقدر روح و روان یه آدم بی گناه ک فقط ب قصد خ ...

گاهی فکر میکنم خدا خودش ظالمه

برای همین ظالم ها را بیشتر دوست داره.

خدا صبرش زیاده،

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

من که اینقدر دلرحمم میترسم حتی نفرین کنم.فقط میگم خدایا تمومش کن.چون فکر میکنم ما را هم کسی نفرین کر ...

من نمیتونم خواهر من هشت سال خونه پدرشوهرم زندگی کردم. دخترم مشکل ذهنی وجسمی داره هفت سال شوهرم باهاشون کار کرد حقوق بهش نمیدادن بزور پول داروی دخترمو میگرفتیم یخچالم غیر از اب هیچی توش نبود. ن پول دادن ب دخترم برسم ن گذاشتن من اینکارو بکنم با دعوا وبحث تا تونستم مستاجر شم الانم شوهرم همینه... دلم پره خواهر خیلی 

یه نظر من ادمها باید دیدشون رو نسبت به ازدواج بعدحداقل ۷ سال زندگی مشترک بگن

خود من به شخصه اصلا قبول ندارم زیر ۷سال کسی در مورد ازدواج نظر بده بازی که نیست ازدواجه هیچی قبل این ۷سال تثبیت شده نیست نه خوشبختی نه بدبختی

گاهی فکر میکنم خدا خودش ظالمهبرای همین ظالم ها را بیشتر دوست داره.خدا صبرش زیاده،

امروز صبح زود بیدارشدم از حال بد خوابم نمی‌برد 

کافر شدم 

گفتم دیگه هیچکسو قبول ندارم

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶
یه نظر من ادمها باید دیدشون رو نسبت به ازدواج بعدحداقل ۷ سال زندگی مشترک بگنخود من به شخصه اصلا قبول ...

من میگم کاش هر سال صیغه عقد از نو تکرار میشد تا اگر کسی ناراضی هست بره

تحمل کردن چیز بدیه.

من میگم کاش هر سال صیغه عقد از نو تکرار میشد تا اگر کسی ناراضی هست برهتحمل کردن چیز بدیه.

موندن ما بیشتر بخاطر ابرو وحرف مردم هست به اصطلاح نمیخوایم دشمن شاد بشیم یک لحظه تصور کن تو امریکایی نه کسی میشناسدت نه از کسی خجالت میکشی ایا باز هم میمونی ؟